• Πολιτική

    Συγκίνηση και θλίψη στο «τελευταίο αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο – Τα δάκρυα του Θανάση και του Δημήτρη

    Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και μέλη της οικογένειας ακολουθούν τη σορό του φαρμακοβιομήχανου και μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλου Γιαννακόπουλου, στο ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών, μετά το λαϊκό προσκύνημα, Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018.


    Πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι, καθώς και η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί 13 Ιουνίου στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

    Ο αδερφός του, Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο γιος του και νυν ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους στο τελευταίο αντίο τους.

    Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και μέλη της οικογένειας ακολουθούν τη σορό του φαρμακοβιομήχανου και μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλου Γιαννακόπουλου

    IMG_6671
    Δημήτρης Γιαννακόπουλος

    Στην κηδεία του γνωστού επιχειρηματία και «πατέρα» της ΚΑΕ Παναθηναϊκού παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο επί χρόνια προπονητής του Παναθηναϊκού, η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και προσωπικότητες από την επιχειρηματική και πολιτική σκηνή της χώρας.

    zeliko-pavlos1
    Ζέλικο Ομπράντοβιτς

    sdfgg1
    Ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν επίσης μερικούς από τους ανθρώπους που παρευρέθηκαν στην κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου.

    Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρίσταται στην κηδεία του φαρμακοβιομήχανου και μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλου Γιαννακόπουλου

    Ο Δημήτρης Μελισσανίδης

    Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος θεοδωράκης

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος έκλαψε μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟ (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παύλος Γιαννακόπουλος: Από ένα μικρό φαρμακείο στην αυτοκρατορία με τα 4 εργοστάσια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο



    ΣΧΟΛΙΑ