ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εγχείριση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας υποβλήθηκε ο πρώην πρόεδρος και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Σε tweet του ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρει ότι εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, η επέμβαση έγινε με τον παραδοσιακό τρόπο και εξαιτίας της ανάρρωσης δεν θα μπορέσει να παραστεί στην ομιλία του πρωθυπουργού το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη.
Μετά από έντονες ενοχλήσεις, εισήχθην εσπευσμένα για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας με τον παραδοσιακό τρόπο. Η ανάρρωσή μου δεν θα μου επιτρέψει να παραστώ στη Θεσσαλονίκη. Εύχομαι καλή επιτυχία στον @PrimeministerGR @kmitsotakis.
— Vangelis Meimarakis (@v_meimarakis) September 7, 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: Ανοικτή η πλατφόρμα για την ψηφιακή άρση ακινησίας οχημάτων
- Απόκοσμες εικόνες σε Κρήτη και Κυκλάδες από την αφρικανική σκόνη
- Coalition: Οι traders χρυσού κατέγραψαν έσοδα-ρεκόρ ύψους 3,9 δισ. δολαρίων το 2025
- FT Πίεση Τραμπ προς Ευρώπη: Συμμετοχή στη συμμαχία για το Ορμούζ ή τέλος τα όπλα στην Ουκρανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.