• Πολιτική

    Ρουβίκωνας: Ντου… στο διαδίκτυο!

    • NewsRoom


    «Ντου» στο διαδίκτυο, με την δικιά του πλέον ιστοσελίδα, κάνει ο «Ρουβίκωνας», ο οποίος «ανέβασε» το επίσημο site του με το «σλόγκαν», σε μαύρο φόντο, «ούτε βήμα πίσω».

    Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» ανακοίνωσαν επισήμως, μέσα από το γνωστό αντιεξουσιαστικό «στέκι» Indymedia, ότι δημιούργησαν μια νέα ιστοσελίδα (rouvikonas.gr), δημοσιεύοντας πολυμεσικό υλικό από τις δράσεις και τις παρεμβάσεις της οργάνωσης. Παράλληλα, στον νέο ιστότοπο υπάρχει  πλήρες ιστορικό της οργάνωσης, από την ίδρυση της έως σήμερα.

    Μάλιστα, ο  «Ρουβίκωνας» συστήνεται ως «ένας σχηματισμός μάχης στον κοινωνικό/ταξικό πόλεμο που διεξάγεται κάθε μέρα σε όλα τα κοινωνικά μέτωπα είτε αυτός ο πόλεμος έχει συνείδηση του εαυτού του είτε όχι».

    «Ως πολιτική οργάνωση επέλεξε έναν αντίστροφο από τον συνηθισμένο τρόπο δόμησης. Ξεκίνησε κατακτώντας την κοινότητά του στην δράση, στο πεζοδρόμιο και μετέπειτα μπήκε στην τροχιά κωδικοποίησης των απόψεων που ήδη υπήρχαν και θεμελίωναν την κοινότητα στο παρασκήνιο από την πρώτη στιγμή» προσθέτει η συλλογικότητα.



    ΣΧΟΛΙΑ