• Πολιτική

    Ψήφισε καταχειροκροτούμενος στην Κηφισιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

    • NewsRoom
    μητσοτακης


    Με χειροκροτήματα, επευφημίες και αιτήματα για selfie υποδέχτηκαν τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη οι συγκεντρωμένοι πολίτες στην Κηφισιά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα μαζί με τον γιο Κωνσταντίνο που ψηφίζει για πρώτη φορά.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ μπήκε στο εκλογικό τμήμα υπό τις επευφημίες πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολικό συγκρότημα της οδού Λεβίδου. Προηγουμένως ανταποκρίθηκε χαμογελαστός στα αιτήματα για selfie.

    Ο κ. Μητσοτάκης μπήκε στο εκλογικό τμήμα συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι νέος ψηφοφόρος. Ο νεαρός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης περίμενε υπομονετικά να ψηφίσει πρώτος ο πατέρας του. Ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους του το ζήτησαν και μέσα στο εκλογικό τμήμα. Ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν χαμογελαστός και χαλαρός.

    Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρκέστηκε σε μια απλή δήλωση, με την οποία ευχαρίστησε τους δικαστικούς και εκλογικούς αντιπροσώπους που υποστηρίζουν τη δύσκολη διαδικασία των τετραπλών εκλογών.

    «Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για τη Δημοκρατία μας. Δεν έχουμε να πούμε πολλά τώρα. Ο λόγος αυτή τη στιγμή περνάει στους πολίτες. Αύριο θα ξημερώσει μια ωραία και φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε το βράδυ» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα.

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ