ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, προσήλθε για να ψηφίσει ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής,, ο πολιτικός που παραδοσιακά προσέρχεται πάντα πρώτος στις κάλπες.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος δεν έκανε κάποια δήλωση
Με καθυστέρηση άνοιξαν οι κάλπες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, καθώς καθυστέρησε να προσέλθει ο εκλογικός αντιπρόσωπος.
Η εφορευτική επιτροπή ήταν εκεί, οι πρώτοι πολίτες που ήταν έτοιμοι να ψηφίσουν είχαν φτάσει ήδη στο σχολείο, αλλά ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν είχε πάει εκεί.
Έτσι οι κάλπες των εκλογών έμειναν κλειστές στο 1ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης και όλοι περίμεναν να δουν τι θα γίνει με τον δικαστικό αντιπρόσωπο (αν είχε απλά αργήσει και θα ερχόταν ή αν είχε κάποιο πρόβλημα και έπρεπε να αντικατασταθεί) για να ξεκινήσει η ψηφοφορία. Τελικά οι κάλπες άνοιξαν με καθυστέρηση.
Διαβάστε επίσης:
Εκλογές 2023: Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη της διαδικασίας – Ζωντανή ενημέρωση
Εκλογές 2023: Ο χάρτης των αποτελεσμάτων
Εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις
Τι «ψηφίζουν» 7+1 ξένοι επενδυτικοί οίκοι στις ελληνικές εκλογές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι θα πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε λίγη ώρα στο συνέδριο της ΝΔ
- Austriacard: Εντός του τρίτου τριμήνου του 2026 θα ολοκληρωθεί η απόκτηση του 74,58% από την DNP
- Αμερικανικά ομόλογα: Σε υψηλό 12μήνου η απόδοση του 30ετούς – Ανησυχία για τον πληθωρισμό
- Οι έφηβοι θέλουν σύνδεση, αλλά χρειάζονται όρια και ασφάλεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.