ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε κατάσταση σύγχυσης -όπως τουλάχιστον φαίνεται από την σύνταξη του tweet- βρίσκεται ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο οποίος ξεκίνησε τον… ανένδοτο με διπλό χτύπημα σε Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Λάθος του πρωθυπουργού η στήριξη της ήδη νεκρής συμφωνίας των Πρεσπών. ΕΓΚΛΗΜΑ του Κούλη φερόμενου ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποκαλεί τον Έλληνα ΥΕΘΑ, τον Ναύαρχο, τον βάτραχο Αποστολάκη Σπαντιδάκη. Προσβάλει το Στράτευμα ο αδελφός της κομματάρχη Ερτογάν».
Λάθος του πρωθυπουργού η στήριξη της ήδη νεκρής συμφωνίας των Πρεσπών. ΕΓΚΛΗΜΑ του Κούλη φερόμενου ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποκαλεί τον Έλληνα ΥΕΘΑ, τον Ναύαρχο, τον βάτραχο Αποστολάκη Σπαντιδάκη. Προσβάλει το Στράτευμα ο αδελφός της κομματάρχη Ερτογάν
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) January 15, 2019
Άμεση ήταν η αντίδραση των followers του Πάνου Καμμένου, οι οποίοι συνιστούν ψυχραιμία και όχι σύγχυση:
Ψυχραιμία Πρόεδρε, μην συγχύζεσαι.
— Konstantinos Staikos (@staikos_) January 15, 2019
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τσίπρας: Ο Καμμένος κάνει λάθος, μας χώρισαν ιδεολογικές διαφορές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος: «Προδότες και αποστάτες» η Κουντουρά και ο Κόκκαλης, ο Τσίπρας δεν έπρεπε να τους δώσει καρέκλα (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωστής Χατζηδάκης: Το «τουρκολιβυκό μνημόνιο» δεν αναιρεί τις μεγάλες εθνικές επιτυχίες των τελευταίων ετών
- Γουίτκοφ: Στην Αγία Πετρούπολη την Τετάρτη για συνομιλίες με τη ρωσική ηγεσία
- Τραμπ: H Ουκρανία πρέπει να κάνει συμφωνία με τη Ρωσία για τον τερματισμό του πολέμου
- THEON: Νέες συμβάσεις 45 εκατ. ευρώ με δύο ευρωπαϊκές χώρες του ΝΑΤΟ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.