• Πολιτική

    Προκλητική δήλωση Ραγκούση για ΑΣΟΕΕ: Μήπως ο Μητσοτάκης θέλει νέο Γρηγορόπουλο;

    • NewsRoom
    Γιάννης Ραγκούσης

    Γιάννης Ραγκούσης


    Σε μια άκρως αμφιλεγόμενη δήλωση προχώρησε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος κατηγόρησε την Αστυνομία για ασύμμετρη και αδικαιολόγητη στάση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, με αφορμή την παρέμβασή της προκειμένου να εμποδίσει φοιτητές και μέλη της αρκοαριστερής Ενωτικής Πρωτοβουλίας να εισέλθουν εντός των κτηρίων του κλειστού ιδρύματος.

    Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση επιδιώκει κλίμα έντασης και αν τελικά είναι ο Μητσοτάκης που «επιδιώκει έναν νέο Γρηγορόπουλο».

    «Σήμερα υπήρξε μία ασύμμετρη και παντελώς αδικαιολόγητη επίθεση αστυνομικών δυνάμεων εναντίον φοιτητών στην ΑΣΟΕΕ που μας υποχρεώνει να διατυπώσουμε δημοσίως το ερώτημα. Μήπως τελικά είναι ο κ. Μητσοτάκης αυτός που επιδιώκει ένα νέο Γρηγορόπουλο;», δήλωσε ο κ. Ραγκούσης, μιλώντας στη Βουλή.

    Παράλληλα, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ΝΔ με την οποία κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ για αφωνία απέναντι στις επιτυχίες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ο κ. Ραγκούσης υποστήριξε ότι με πολύ καθαρό τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχάρη την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τη νέα της αυτή επιτυχία που έρχεται σε ένα σημείο μιας δουλειάς βάθους που γίνεται τα τελευταία χρόνια».



    ΣΧΟΛΙΑ