• Πολιτική

    Προεκλογικοί διορισμοί μετακλητών και υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

    Στις 3 Νοεμβρίου η συζήτηση στην Ολομέλεια της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή


    Για το επαγγελματικό μέλλον φίλων, στελεχών και υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να φροντίσει το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, το οποίο προχώρα λίγο πριν τις εκλογές στον διορισμό τους στο  Ίδρυμα της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και την Δημοκρατία.

    Σύμφωνα με σχετικές αποφάσεις που αναρτήθηκαν στην κοινοβουλευτική διαφάνεια, τις οποίες δημοσίευσε η ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος, μεταξύ άλλων προσλαμβάνονται οι εξής:

    Ιδομενέας Μανωλιτσάκης, με διετή σύμβαση. Ο κ. Μανωλιτσάκης τον Οκτώβριο του 2015 τοποθετήθηκε από την κυβέρνηση πρόεδρος διευθύνων σύμβουλος της Κοινωνίας της Πληροφορίας. Παράλληλα, σύναψε συμβάσεις συνεργασίας με την επιθεώρηση εργασίας ενώ είναι και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την Ρένα Δούρου(Διαβάστε την απόφαση πρόσληψης)

    Μαρίνα – Λελούδα Σκουρογιάννη , με ετήσια σύμβαση. Η κα Σκουρογιάννη έως πρόσφατα κατείχε θέση μετακλητής υπαλλήλου στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη. . (Διαβάστε την απόφαση πρόσληψης)

    Αλεξάνδρας Αλεξανδροπούλου, με ετήσια σύμβαση. Έως τον περασμένο Μάρτιο απασχολούταν ως μετακλητή στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση. . (Διαβάστε την απόφαση πρόσληψης)

     Ευστράτιος Μπουρνάζος, με σύμβαση αορίστου χρόνου σε θέση δημοσιογράφο. Ο Στρατής Μπουρνάζος, επιμελητής ως τις 8 Μαΐου της στήλης «Ενθέματα» της Αυγής και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα με τον συνδυασμό του Νάσου Ηλιόπουλου.  . (Διαβάστε την απόφαση πρόσληψης ΕΔΩ)



    ΣΧΟΛΙΑ