• Πολιτική

    Προανακριτική: Για νέα αλλοίωση των πρακτικών μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ – Τι απαντά ο πρόεδρος της επιτροπής

    • NewsRoom
    proanakritiki-pappas

    Από την προανακριτική επιτροπή για τον Νίκο Παππά


    Νέα αλλοίωση των πρακτικών της χθεσινής εξέτασης του Χρήστου Καλογρίτσα στην προανακριτική επιτροπή καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύοντας τον πρόεδρο Σταύρο Κελέτση, και ζητά να ακούσουν οι βουλευτές – μέλη του το επίμαχο ηχητικό.

    Σύμφωνα με την εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, από τα πρακτικά απουσιάζουν παρεμβάσεις των βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι απευθυνόμενοι στον μάρτυρα τον είχαν κατηγορήσει ότι εμπαίζει την Επιτροπή παράσχοντας αποδεικτικά στοιχεία με το σταγονόμετρο.

    Με ανάρτησή της στο facebook η ίδια μιλάει για επιλεκτικό «κολάζ» των τοποθετήσεων των μελών της Επιτροπής, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του κ. Κελέτση «εγκληματική» και ποινικά κολάσιμη.

    Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Παππάς εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο υποβολής συμπληρωματικής μήνυσης κατά του Σταύρου Κελέτση, στον απόηχο των δηλώσεων του κ. Κελέτση με τις οποίες φωτογράφισε χθες το ενδεχόμενο υποβολής μήνυσης κατά του κ. Παππά μετά το πέρας των εργασιών της Επιτροπής, προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

    Υπενθυμίζεται πάντως, πως την προηγούμενη φορά ο κ. Κελέτσης είχε διαβεβαιώσει ότι τήρησε πιστά τον Κανονισμό της Βουλής, αποτυπώνοντας μέχρι κεραίας την κατάθεση του μάρτυρα και διαγράφοντας παρεμβάσεις βουλευτών οι οποίες είχαν γίνει αυθαίρετα, καθώς δεν είχαν το δικαίωμα να λάβουν το λόγο τη συγκεκριμένη ημέρα.

    Με δεδομένο ότι χθες δικαίωμα ερωτήσεων είχε μόνον ο Βασίλης Κερκέρογλου από το Κίνημα Αλλαγής, εκτιμάται ότι ο Πρόεδρος της Επιτροπής θα δώσει ανάλογες απαντήσεις στις νέες καταγγελίες σε βάρος του.

    Διαβάστε ακόμη:

    Κατάθεση Καλογρίτσα: Νέο sms με Παππά, ο Αρτεμίου και τα χρήματα για το ΣΥΡΙΖΑchannel

    Χρήστος Καλογρίτσας: Νέες αποκαλύψεις για τα SMS που αντάλλασσε με τον Νίκο Παππά

    Καλογρίτσας: «Πολάκη μην φωνάζεις, είσαι βουλευτής με τα λεφτά μου»

    «Παύλο… μόκο»: Διάλογοι – φωτιά στην προανακριτική μεταξύ Καλογρίτσα και Πολάκη



    ΣΧΟΛΙΑ