ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Χρήστος Τριαντόπουλος, με επιστολή του προς τη Βουλή, επαναβεβαιώνει τις θέσεις του σχετικά με το πόρισμα της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών.
Όπως αναφέρει, έχει ήδη εκφράσει τη γνώμη του επί του θέματος από τις 18 Μαρτίου 2025, δηλώνοντας ότι το πόρισμα επιβεβαιώνει πλήρως το περιεχόμενό του.
Στην επιστολή του ο Χρήστος Τριαντόπουλος αναφέρει:
«Επί του θέματος αυτού έχω τοποθετηθεί με την από 18-3-2025 επιστολή μου προς τον Πρόεδρο της ως άνω Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής κ. Παναγή Καππάτο, και το από 28-3-2025 προς αυτήν (Επιτροπή) υπόμνημά μου, το περιεχόμενο των οποίων καθ’ ολοκληρίαν επιβεβαιώνω και δια της παρούσης».
Διαβάστε επίσης:
Δασμοί Τραμπ: Παράθυρο ευκαιρίας για επείγουσα εμπορική συμφωνία ΗΠΑ-Ινδίας
Κ. Κυρανάκης: Με το σύστημα εντοπισμού HEPOS μηδενίζεται πλέον η πιθανότητα σύγκρουσης τρένων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Mononews: Τέλος τα προϊόντα κάνναβης από περίπτερα και αυτόματους πωλητές
- Ζημίες 120 εκατ. ευρώ και σοβαρός κίνδυνος για το μοντέλο της Τότεναμ
- Gulf Air: Επανεκκίνηση των πτήσεων από το Μπαχρέιν μέσω Νταμάμ στις 7 Απριλίου
- Laskaridis Shipping: Μνημόνιο για καινοτόμες λύσεις στα πλοία υπέγραψαν Πάνος Λασκαρίδης και Πανεπιστήμιο Κρήτης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.