• Top Stories

    Πονοκέφαλος στην κυβέρνηση από τον Δ.Καμμένο – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπερψηφίσει την πρόταση μομφής

    Δημήτρης Καμμένος

    Δημήτρης Καμμένος, βουλευτής ΑΝΕΛ


    Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης άφησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος. Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, έφερε πονοκέφαλο στην κυβέρνηση, αφού επανέλαβε ότι το κείμενο της συμφωνίας είναι κατάπτυστο και ελεεινό, ενώ σε ερώτηση αν θα στηρίξει την πρόταση μομφής άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί και να την υπερψηφίσει.

    «Είναι κατάπτυστο και ελεεινό το κείμενο της συμφωνίας για το Σκοπιανό που έχει έρθει στην Βουλή, δεν μπορεί να σταθεί» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής.

    Πρόσθεσε ότι ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, δεν έχει την εξουσιοδότηση των ΑΝΕΛ να μεταβεί στις Πρέσπες και να υπογράψει τη συμφωνία με τα Σκόπια.

    Και συνέχισε: «Η συμφωνία δίνει γλώσσα, ταυτότητα και όνομα, πρόσβαση στην ΑΟΖ του Αιγαίου και απαγορεύει ως και να κάνει μια χώρα συλλαλητήρια κατά του άλλου Κράτους και τέλος δεν σου επιτρέπει να υπαναχωρήσεις».

    Είπε ακόμα ότι «αν ψηφιστεί από την Βουλή των Σκοπίων, που δεν έχουν λόγο να μην το κάνουν, διότι θα πάρουν πάνω από 30 δισ. από την είσοδο τους στην ΕΕ και άλλους οργανισμούς, θα πρέπει σε έξι μήνες να περάσει από την ελληνική Βουλή, αλλά αν δεν περάσει θα πρέπει να πέσει η κυβέρνηση».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Καμμένος: Δεν δεχόμαστε ονομασία με τον όρο «Μακεδονία»

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Πέφτει η μάσκα» του Πάνου Καμμένου: Καταψηφίζουν οι ΑΝΕΛ την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Ένταση «με το καλημέρα» στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας – Να τελειώσει το μεσημέρι του Σαββάτου ζητά η κυβέρνηση



    ΣΧΟΛΙΑ