• Πολιτική

    Ένταση «με το καλημέρα» στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας – Να τελειώσει το μεσημέρι του Σαββάτου ζητά η κυβέρνηση

    Βούτσης

    Νίκος Βούτσης, πρόεδρος της Βουλής


    Με ενστάσεις από την αντιπολίτευση ξεκίνησε η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η Αξιωματική Αντιπολίτευση κατά της Κυβέρνηση με αφορμή την συμφωνία Τσίπρα-Ζαέφ.

    Η πρόταση της κυβέρνησης, η οποία υιοθετήθηκε από τη διάσκεψη των προέδρων της βουλής, ήταν η συζήτηση και η ψηφοφορία να ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 2:30 μμ και όχι τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

    Για το ζήτημα αυτό έθεσε ένσταση η Νέα Δημοκρατία, με τον αντιπρόεδρο της, Κωστή Χατζηδάκη, να καταγγέλλει πως η Κυβέρνηση φοβάται για το συλλαλητήριο που είναι προγραμματισμένο το απόγευμα του Σαββάτου.

    Ο πρόεδρος της Βουλής απάντησε πως το τελευταίο που φοβάται η κυβέρνηση είναι οι μαζικές κινητοποιήσεις, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια διαδρομή και ιστορία σε διαμαρτυρίες! Αντίθετα, ανέφερε πως επέλεξε το συγκεκριμένο επειδή υπήρξαν βουλευτές που ζήτησαν να φύγουν για τις περιφέρειες τους για το Σαββατοκύριακο.

     



    ΣΧΟΛΙΑ