• Top Stories

    Βόλος: Άγρια δολοφονία επιχειρηματία – Πρώην υπάλληλος του ο δράστης

    • NewsRoom
    Βόλος


    Άγρια δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμά του στον Αλμυρό Βόλου βρέθηκε το πρωί ο 64χρονος επιχειρηματίας Αριστείδης Κολοβός. Ως κίνητρο φαίνεται να είναι η ληστεία ενώ δράστης της δολοφονίας του άτυχου άνδρα φαίρεται να είναι πρώην υπάλληλός του. 

    Το θύμα βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος από το γιο του, που ανησύχησε επειδή ο πατέρας του δεν εμφανίσθηκε στο κατάστημα που διατηρεί με αξεσουάρ αυτοκινήτων. Λίγο μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος, έγινε γνωστό ότι το αυτοκίνητο του θύματος βρέθηκε κοντά στο Αερινό, τρακαρισμένο και εγκαταλειμμένο στην άκρη του δρόμου –και για το λόγο αυτό εικάζεται ότι διέφυγε με αυτό ο δράστης.

    Ο άτυχος Αριστείδης Κολοβός, σύμφωνα με τοπικά sites, μάλλον πυροβολήθηκε και χτυπήθηκε από το δράστη, γιατί οι αστυνομικοί βρήκαν παντού μεγάλες ποσότητες αίματος, ακόμη και μέχρι την είσοδο του διαμερίσματος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δράστης είναι ένας πρώην υπάλληλος στην βιοτεχνία μεταλλικών κατασκευών του επιχειρηματία, Ρωσοπόντιος στην καταγωγή, ηλικίας 36 χρονών, που αυτή την ώρα βρίσκεται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

    Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε οικονομικές και προσωπικές διαφορές με το θύμα εδώ και περίπου ένα χρόνο που είχε φύγει από τη δουλειά και φέρεται να ενήργησε μόνος και χωρίς συνεργό.

    Το θύμα λέγεται ότι είχε οικονομική άνεση και εθεωρείτο ευκατάστατος. Ήταν διαζευγμένος και ζούσε μόνος του στο κέντρο του Αλμυρού.

    Σοκαρισμένη η κοινωνία παρακολουθεί τα συμβαίνοντα, ενώ επί τόπου βρίσκεται και η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλη κυκλοφορίας: Πληρωμή με το μήνα αλλά όχι για όλους

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μαρινόπουλος: Ρευστότητα τέλος – Στον αέρα η συμφωνία με τον Σκλαβενίτη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nestle: Γιατί εμφανίζεται με την λογική… του Σκρουτζ Μακ Ντακ και αγνοεί 10 εκ. Έλληνες;



    ΣΧΟΛΙΑ