• Πολιτική

    Θ. Φωτίου: Οι περικοπές συντάξεων δεν ήταν φοβερές, για την υπουργό με τα 10 ακίνητα και τις καταθέσεις στο Λονδίνο

    Θεανώ Φωτίου

    Θεανώ Φωτίου


    Στο εξωτερικό διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος των καταθέσεών της η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, σύμφωνα με το πόθεν έσχες για το 2014.

    Η αναπληρώτρια υπουργός που έγινε γνωστή για την περίφημη αναφορά της στις συνταγές των «γεμιστών», είχε δηλώσει στο παρελθόν πως δεν κατανοεί τις φωνές γύρω από το θέμα του «κουρέματος» των συντάξεων, καθώς «οι περικοπές δεν είναι τόσο φοβερές». Τότε η κυρία Φωτίου είχε μιλήσει για επινοήσεις των Μέσων Ενημέρωσης και πως ο κόσμος που συναντά στον δρόμο δεν παραπονιέται για καμία σημαντική περικοπή.

    Ίσως όμως ο κόσμος που αναφερόταν αφορούσε τους κατοίκους του Λονδίνου, καθώς η κ. Φωτίου διατηρεί στην τράπεζα National Westminster Bank καταθέσεις ύψους 97.113,15 στερλινών. Παράλληλα, διατηρεί σε 8 λογαριασμούς ελληνικών τραπεζών καταθέσεις ύψους  22.849,77 ευρώ, ενώ για τος 2014 δήλωσε εισοδήματα ύψους 118.620,32 ευρώ. Η αναπληρώτρια υπουργός διατηρεί σε 2 τραπεζικούς λογαριασμούς στην NATWEST στο Λονδίνο , ενώ σε 8

    Μετά των 10 ακινήτων, που αναγράφονται στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης της κυρίας Φωτίου περιλαμβάνονται 7 διαμερίσματα, ένα εκ των οποίων στο Λονδίνο.

    Τα εισοδήματα της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης το 2013, ανήλθαν σε 103.756,22 ευρώ με την ίδια να διαθέτει και ένα αυτοκίνητο 1.600 κ.ε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γ. Βαρουφάκης: Ο συλλέκτης μηχανών με τις καταθέσεις στο εξωτερικό (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλγα Γεροβασίλη: Δηλώνει καταθέσεις 16,07 ευρώ, με εισόδημα 223.213!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Σταθάκης: Ο «μάγος» που εξαφάνισε πάνω από 2 εκατ. ευρώ από το «πόθεν έσχες» του



    ΣΧΟΛΙΑ