ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ποιο νησί πήγε η βουλευτής του Σύριζα, κα Αυλωνίτου; Αυτό είναι το quiz της ημέρας. Γιατί η υπόλοιπη αντιπροσωπεία της Βουλής, με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ταξίδεψε στο Καστελόριζο και το νησί της Ρω. Ωσότο, η κα. Ελένη Αυλωνίτου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς δε γνωρίζει ότι το ακριτικό νησί που πάτησε το πόδι της λέγεται Ρω και όχι Τω.
Μικρό το λάθος, θα πουν μερικοί. Ε, εντάξει μπερδέυτηκε. Ίσως. Αλλά το δις εξαμαρτήν ουκ ανδρός (η γυναικός, στην προκειμένη περίπτωση) σοφού. Η κα. Αυλωνίτη, αφού μας ενημέρωσε μέσω Twitter ότι “Πατήσαμε στην ακριτική ΤΩ”, συνέχισε την … ξενάγηση ενημερώνοντας τους ακολούθους της στο Twitter τι συμβαίνει με μία φωτογραφία, που συνοδευόταν από την ανάρτηση “Μετά το τρισάγιο στην μνήμη της Κυράς της Τω και την κατάθεση στεφάνου”!.
Όλο αυτό το επαναλαμβανόμενο τυπογραφικό σαρδάμ, δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο και οι χιουμοριστικές και αιχμηρές ατάκες των χρηστών του Twitter, διαδέχτηκαν η μία την άλλη. Και η αλήθεια είναι ότι όσο και να θέλει κανείς να μη σχολιάσει, δε μπορεί. Ειδικά δε, στη δεύτερη φωτογραφία που ανήρτησε, ποζάροντας με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά δίπλα στον Πάνο Καμμένο, με τη λεζάντα να μιλά για το τρισάγιο στη μνήμη της Κυράς της ΤΩ.
Προς ενημέρωση της κας Αυλωνίτου, το νησί λέγεται Ρω και η Κυρά – σύμβολο της Ελληνική ακριτικής ψυχής, αντίστοιχα, Κυρά της Ρω. Να τα διευκρινίζουμε αυτά γιατί κάτι ακούστηκε ότι οι Τούρκοι ζητούν 25 νησιά. Μη χάσουμε τα πάτρια εδάφη για ένα … σύμφωνο. Άδικο.
Προς τέρψιν των υπολοίπων δε, παραθέτουμε ορισμένα από τα πιο πετυχημένα tweets.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βρείτε το “λάθος” στη φωτογραφία. Η Angela Merkel και οι πρώην ισχυροί του κόσμου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eurogroup: Το Grexit του Σόιμπλε, το «ΟΧΙ» στον Ρέντσι και τα μέτρα που «στραγγαλίζουν» τον ελληνικό λαό
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: “Bello Ciao”, η παραίτηση του “όμορφου” Matteo Renzi στα πρωτοσέλιδα της Ευρώπης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι μισοί φορολογούμενοι έτρεξαν να «κλειδώσουν» την πληρωμή του φόρου εισοδήματος με έκπτωση 4%
- Το σχέδιο Κεφαλογιάννη για σχολές τουρισμού σε εγκαταλελειμμένα Ξενία
- Voria: Ξεκινούν οι εργασίες για το καζίνο στο Μαρούσι
- Έρχεται Παρατηρητήριο για το δημογραφικό – Πρώτη εφαρμογή στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
