Top Stories

Πολέμος κατά Βαξεβάνη: Μετά τη Φ. Γεννηματά και ο Γ. Παπανδρέου καταθέτει αγωγή κατά του «Documento»

γιωργος παπανδρεου

Γιώργος Παπανδρέου


Μετά τη Φώφη Γεννηματά, αγωγή καταθέτει και ο Γιώργος Παπανδρέου, πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, εναντίον του «Documento» του Κώστα Βαξεβάνη και του Ιωάννη-Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του κόμματος που ηγείται ο κ. Παπανδρέου το «Documento» αποτελεί «Μια ακόμα στημένη επιχείρηση σπίλωσης πολιτικών, που παραπέμπει σε πρακτικές φασιστικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων, εκτυλίσσεται μέσω δήθεν ‘αποκαλύψεων'».

Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο του επίμαχου δημοσιεύματος του «Documento» της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου:

documento
Το επίμαχο εξώφυλλο της εφημερίδας «Documento» που πυροδότησε τις αγωγές των Φ. Γεννηματά και Γ. Παπανδρέου

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ:

«Μια ακόμα στημένη επιχείρηση σπίλωσης πολιτικών, που παραπέμπει σε πρακτικές φασιστικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων, εκτυλίσσεται μέσω δήθεν «αποκαλύψεων».

Οι προθέσεις;

Συγκάλυψη πραγματικών πολιτικών εγκλημάτων;

Αποπροσανατολισμός από τα κακώς κείμενα και τις πολιτικές ευθύνες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;

Μανιώδης και φανατισμένη προσπάθεια να χτυπήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου;

Είτε από φόβο, είτε για να βρεθεί αποδιοπομπαίος τράγος, αντί να κοιτάξουν κατάματα τα πραγματικά εγκλήματα που συντελούνται στη χώρα.

Πρόθυμοι κονδυλοφόροι, για πάσης φύσεως «δουλειές», μεταξύ των οποίων ο γνωστός κ. Βαξεβάνης, που προστίθεται στη λίστα των υπηρετών της αριστεροδεξιάς καραμανλικών αποχρώσεων, αλλά προφανώς και πρόθυμοι κυβερνητικοί παράγοντες, υποστηρίζουν το όλο εγχείρημα λασπολογίας, καλλιεργώντας υποψίες χωρίς ίχνος αλήθειας. Τώρα, μέσα από τις στήλες μιας νεόκοπης εφημερίδας, ενός ιδιοκτήτη, γιου ενός άλλου παλαιότερου εκδότη, που η εφημερίδα του δεν υπάρχει σήμερα. Μιας εφημερίδας που είχε εκδοθεί μόνο και μόνο για να συμβάλει στην επιχείρηση «μαύρο ’89».

Η εφημερίδα «Documento», ιδιοκτησίας του γιου του κ. Καλογρίτσα, που συμμετείχε με πέτσινο πόθεν έσχες στο πολυσυζητημένο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, επιβεβαιώνει, με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της αυριανής έκδοσης, που κυκλοφορεί από σήμερα στο διαδίκτυο, ότι λεφτά υπάρχουν και αν δεν έχεις φροντίζουν κάποιοι να τα βρεις.

Αρκεί να γίνει παιχνίδι, σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και των συμφερόντων των πολιτών, με πολιτικές επιλογές χάριν εντυπώσεων.

Αντί λοιπόν να αποκαλύψουν αυτές τις αλήθειες και τόσες άλλες εγκληματικές πράξεις που πληρώνει σήμερα ο Ελληνικός λαός, προσπαθούν να τα συγκαλύψουν με πέπλο ομίχλης, με ένα στημένο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο, αφήνεται να εννοηθεί ότι δήθεν, ο Γιώργος Παπανδρέου, έχει λεφτά σε λογαριασμό που υπάρχει στη λίστα Μπόργιανς.

Για μια ακόμη φορά, λοιπόν:

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει καμία κατάθεση σε οποιονδήποτε λογαριασμό που δεν έχει δηλωθεί, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Οτιδήποτε άλλο, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια.

Οι υπεύθυνοι της στημένης – και αυτής, ιστορίας, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.

Και κάτι τελευταίο.

Ας μαζέψει τους κυβερνητικούς σκευωρούς ο κ. Τσίπρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φ. Γεννηματά: Καταθέτει αγωγή στην εφημερίδα “Documento”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεσπάθωσε ο Α. Γεωργιάδης: “5.000 άνθρωποι δε θα έχαναν το ΕΚΑΣ αν δε γινόταν το Γραφείο του Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη”

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χάος στα λιμάνια! Νέες 48ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις αποφάσισε η ΠΝΟ


ΣΧΟΛΙΑ