• Business

    Φρόσω Καρασαρλίδου: Η Αριστερά θέλει την… Ελβετία της – Καταθέσεις 160 χιλιάδων στη UBS για τη βουλευτή

    Καρασαρλίδου


    Το εξωτερικό εμπιστεύεται για τις καταθέσεις της μια ακόμα από τους «χρυσούς» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής Ημαθίας Ευφροσύνη (Φρόσω) Καρασαρλίδου. 

    Η κ. Καρασαρλίδου, η οποία πριν από ένα χρόνο είχε την «ατυχία» να δεχθεί την επίθεση των αγροτών, σε επίσκεψή της στα μπλόκα, είναι μαζί με το σύζυγό της Παναγιώτη Παρχαρίδη ιδιοκτήτρια μιας βιοτεχνίας με χειροποίητα είδη υαλουργίας, η οποία προσέφερε στην ίδια εισοδήματα 35.054 χιλιάδων ευρώ και στον σύζυγό της άλλα 17.701 όπως δήλωσε η ίδια στο πόθεν έσχες για το 2014.
    Αυτό που όμως είναι πιο εντυπωσιακό είναι οι καταθέσεις του ζευγαριού, που φτάνουν τα 636.713 ευρώ. Μάλιστα τα 159.382 εξ αυτών βρίσκονται ασφαλή στην UBS της Ελβετίας.

    Στην περιουσία τους, μάλιστα, πρέπει να προστεθούν και μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων (UBS (LUX) MONEY, Market Funt, P-ACC) αξίας 249.999,5 ευρώ. Η βουλευτής δήλωσε επίσης την ιδιοκτησία τριών ΙΧ (το ένα σε ακινησία) και ο σύζυγός της ενός.

    Το ζεύγος είναι ομόρρυθμοι εταίροι Βιοτεχνίας που συστάθηκε το 2009 με κεφάλαιο εισφοράς περίπου 250.000 ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θ. Φωτίου: Οι περικοπές συντάξεων δεν ήταν φοβερές, για την υπουργό με τα 10 ακίνητα και τις καταθέσεις στο Λονδίνο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗ: Ιδού ο ΣΥΡΙΖΑ του πλούτου. Ζουν σαν βασιλιάδες με σούπερ καταθέσεις έξω. Ήθελαν και την δραχμή για να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όλγα Γεροβασίλη: Δηλώνει καταθέσεις 16,07 ευρώ, με εισόδημα 223.213!



    ΣΧΟΛΙΑ