• What's happening

    Χριστοφιλοπούλου: Αντικείμενο χλευασμού το ΕΣΥ – Τζάμπα μαγκιές από Πολάκη

    • NewsRoom
    Eύη Χριστοφιλοπούλου

    Eύη Χριστοφιλοπούλου


    Με αφορμή  το δημοσίευμα της Guardian, η υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Υγείας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ε. Χριστοφιλοπούλου σχολιάζει τόσο την κατάσταση στον τομέα της υγείας, όσο και τη στάση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη. 

    «Ήταν θέμα χρόνου η ολοένα επιδεινούμενη κατάσταση στον τομέα της υγείας να περάσει τα σύνορα της χώρας και να γίνει αντικείμενο έρευνας και χλευασμού από τον ξένο τύπο.

    Το δημοσίευμα της Guardian αναδεικνύει τα συστηματικώς καταγγελλόμενα από εμάς προβλήματα που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες, ασθενείς και μη, και διασύρει διεθνώς το Εθνικό Σύστημα Υγείας .

    Για φέτος προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ παρά το περσινό φιάσκο, δεν έχουν γίνει! Είμαστε ακάλυπτοι μήνα Ιανουάριο, εν μέσω έξαρσης της γρίπης!

    Οι μόνιμες προσλήψεις που θα αντιμετώπιζαν οριστικά το πρόβλημα έχουν αντικατασταθεί, με τεχνάσματα, από επιχορηγούμενα ολιγόμηνα προγράμματα του ΟΑΕΔ.

    Αντ’ αυτών, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αναλώνεται σε μεγαλοστομίες και τζάμπα μαγκιές. Θυμίζουμε την κατάπτυστη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Πολάκη για τα επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα: «…βγάζουν πολύωρα ρεπορτάζ ότι λείπει ένα σεντόνι από κάποια νοσοκομεία, που δεν λείπει πια, ή μια σύριγγα, που δεν λείπει πια…. Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε ήδη να έχουν πάει σπίτι τους

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τράπεζες: Τα τέσσερα σημεία που θα καθορίσουν την πορεία τους το 2017

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντινούπολη: Ψύχραιμος και χαμογελαστός ο τρομοκράτης φώναζε «Αλλάχ ου Ακμπαρ»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΠΡΟΣΟΧΗ: To τρικ του Τσακαλώτου για να βάλει πιο πολλούς να δηλώσουν αδήλωτα εισοδήματα



    ΣΧΟΛΙΑ