Πολιτική

Πολάκης: Επίθεση στον Τσιόδρα από το βήμα της Βουλής

  • NewsRoom

Παύλος Πολάκης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας


Έντονη προσωπική επίθεση κατά του Σωτήρη Τσιόδρα άσκησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Πολάκης από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την επιτάχυνση της εκδίκασης εκκρεμών υποθέσεων του «νόμου Κατσέλη».

Ρωτώ τον «φίλτατο Σωτήρη, όπως τον αποκάλεσε ο πρωθυπουργός, ισχύει ή όχι ότι η επιστημονική επιτροπή άλλαξε με πολιτική εντολή την απόφασή της στα θέματα του ανοίγματος των σχολείων, του τουρισμού και των γηπέδων, για τα οποία είχε πάρει αρνητική θέση ή έβαζε όρους», ρώτησε ο κ. Πολάκης. Κατέθεσε τη θέση ότι «οι πραγματικοί επιστήμονες δεν υπακούουν σε εντολές πολιτικής διαχείρισης, λένε την άποψή τους, δεν την αλλάζουν με βάση τις πολιτικές οδηγίες». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι παίρνει «όλο το βάρος της καταγγελίας».

Επίσης, περιέγραψε ως «αρλούμπα» ότι «τα μικρά παιδιά δεν μεταδίδουν». «Τι επιστημονικές μπούρδες είναι αυτές, κ. Σωτήρη μου, ότι τα παιδιά του Δημοτικού κολλάνε λιγότερο. Δεν μπορώ να βλέπω την ιατρική επιστήμη να μπαίνει στην υπηρεσία της αισχρής πολιτικής. Ο λόγος αυτού του μέτρου δεν είναι ότι κολλάνε λιγότερο, αλλά τα παιδιά 5-7 χρονών δεν μπορούν να κάτσουν μόνα τους στο σπίτι, ενώ τα μεγάλα παιδιά κάθονται», είπε ο κ. Πολάκης.

Διαβάστε επίσης:

Τσιόδρας: Μας εκπλήσσει η ταχύτητα μετάδοσης του ιού – 170 εισαγωγές καθημερινά κατά μέσο όρο

Κορονοϊός: Έκτακτα μέτρα ζητούν τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια

ΝΔ: Fake news του ΣΥΡΙΖΑ τα περί βιαιοπραγίας των ΜΑΤ κατά πεντάχρονου – Τι συνέβη

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση


ΣΧΟΛΙΑ