• Πολιτική

    Πολ Ευμορφίδης: Με ποδηλατο-πορεία προς την Πνύκα ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματός του

    • NewsRoom
    Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Coco-mat, Πολ Ευμορφίδης (Δ) να κάνει βόλτα με ποδήλατο μαζί με φίλους και στελέχη, μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας πολιτικού κόμματος που θα ονομάζεται «Ευ», στο κέντρο της Αθήνας,

    Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Coco-mat, Πολ Ευμορφίδης κάνει βόλτα με ποδήλατο μαζί με φίλους και στελέχη, μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας πολιτικού κόμματος που θα ονομάζεται «Ευ», στο κέντρο της Αθήνας, ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ


    Τη δημιουργία του πολιτικού του κόμματος ανακοίνωσε και επίσημα ο επιχειρηματίας Πολ Ευμορφίδης, το πρωί της Κυριακής.

    Όπως έκανε γνωστό ο επιχειρηματίας της Coco-Mat και της Μπλε Κέδρος, προχωρά στην ίδρυση κόμματος με το όνομα «Ευ»,  με σκοπό την κάθοδο στις εκλογές του Μαΐου.

    Όπως ανέφερε, το κάλεσμά του απευθύνεται «σε αριστερούς, δεξιούς και κεντρώους που αναγνωρίζουν το συμφέρον τους στην ένωση και αντιστέκονται στον πειρασμό της διαίρεσης».

    Ο Πολ Ευμορφίδης, μαζί με στελέχη του νέου κόμματος και φίλους του, κατευθύνθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής προς την Πνύκα, με ποδήλατα και πεζή, για τη γενέθλια εκδήλωση.

    «Η Βουλή είναι και για τους βοσκούς και τους γεωργούς, μανάβηδες, κουρείς δεν είναι μόνο για τους μορφωμένους. Πρέπει να ακούγεται η φωνή των πάντων για να υπάρχει ομοιογένεια και αγάπη και αρμονία. Θέλουμε όλοι οι άνθρωποι να είναι μαζί μας, δεν είμαστε ούτε αριστεροί, ούτε δεξιοί», ανέφερε μιλώντας στις κάμερες ο Πολ Ευμορφίδης.



    ΣΧΟΛΙΑ