ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοβαρό τροχαίο με θύμα μια 14χρονη και πρωταγωνιστή…. Ένα ακυβέρνητο λεωφορείο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Κοτύλη του Δήμου Μύκης στην Ξάνθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες το λεωφορείο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο της γραμμής ήταν σταματημένο και ο οδηγός παρέδιδε εφημερίδες στο περίπτερο του χωριού. Για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο το χειρόφρενο δεν λειτούργησε και το όχημα άρχισε να κινείται ανεξέλεγκτο στην κατηφόρα με την όπισθεν, με αποτέλεσμα να καταλήξει πάνω στους μαθητές που περίμεναν το σχολικό για τη Γλαύκη!
Πιο σοβαρά τραυματίστηκε μια 14χρονη μαθήτρια Γυμνασίου η οποία έπεσε στο ρείθρο του δρόμου.
Αφού έπεσε πάνω στους μαθητές το λεωφορείο κατέληξε σε κατοικία, την οποία διαπέρασε.
Κρίσιμη η κατάσταση της 14χρονης
Η άτυχη κοπέλα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φέρει κάταγμα στην κλείδα και αιμορραγία, έχει σκιστεί το άνω χείλος της και έχουν σπάσει δόντια. Οι γιατροί έχουν εντοπίσει ένα αιμάτωμα στον εγκέφαλο που, για την ώρα, δεν εμπνέει ανησυχία αλλά θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία.
Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος ερευνώνται από την Αστυνομία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τίτλοι τέλους για τη Hanjin Shipping: Στις 17 Φεβρουαρίου χρεοκοπεί και επισήμως
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τέλος από τα γήπεδα ο Φράνκι Λάμπαρντ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρίσεις πανικού: Πώς εκδηλώνονται, ο κρυφός κίνδυνος – Εξηγεί ο αν. καθ. Ψυχιατρικής Β. Μασδράκης
- Μαρίνα Εφραίμογλου: Πώς η επένδυσή της στον Μυστρά φέρνει την Ελλάδα στο επίκεντρο του παγκόσμιου wellness
- Η Αττική Οδός πυροδοτεί τα κέρδη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Άλμα στα μεγέθη του α’ τριμήνου 2025
- Όλη η αλήθεια για το μπάσκετ και το ΜΜ, τι συμβαίνει σε ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και AKTOR, o γιαπωνέζος (wanna be) πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού, τα 4 νέα πλοία του Πολέμη, και ένα quiz με την άφιξη του Τράμπ στην Ελλάδα
