• Top Stories

    Α. Τζοχατζόπουλος: Νέα αίτηση αποφυλάκισης λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας

    Άκης Τσοχατζόπουλος

    Άκης Τσοχατζόπουλος


    Νέα αίτηση αποφυλάκισης -την 4η μέσα σε λίγους μήνες- κατέθεσε ο πρώην Υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, στηρίζοντας αυτή τη φορά τον ισχυρισμό του για σοβαρά προβλήματα υγείας με ιατρικό πόρισμα.

    Ο πρωτόδικα καταδικασμένος σε κάθειρξη 20 ετών πρώην υπουργός, δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από μίζες  στα εξοπλιστικά.

    Ο εκ των συνηγόρων του Λεωνίδας Κοτσαλής αναμένεται να προσκομίσει στους δικαστές το πόρισμα για τα προβλήματα υγείας του πρώην Υπουργού.

    Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνηγόρου, Λ. Κοτσαλή, “σήμερα στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος εξετάστηκε από τον Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Χρ. Κλωνάρη.

    Η κατάστασης της υγείας του κ. Τσοχατζόπουλου, όπως αυτή εμφανίζεται σήμερα και τα αντίστοιχα συμπεράσματα καταγράφονται στο πόρισμα, το οποίο ο προαναφερθείς Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής συνέταξε και παρέδωσε στον Καθηγητή Λεωνίδα Κοτσαλή, πληρεξούσιο δικηγόρο του πρώην Υπουργού, με εντολή να το εγχειρίσει το ταχύτερο ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γερμανία: Τέλος το πρόγραμμα αν αποχωρήσει το ΔΝΤ

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΔΝΤ: Τι αναφέρει η έκθεση για το ελληνικό χρέος, οι προκλήσεις και οι τρεις λύσεις για την Ελλάδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο στόχαστρο του κράτους τώρα και τα… ποδήλατα



    ΣΧΟΛΙΑ