• Top Stories

    Τσακαλώτος – Αχτσιόγλου: Τα νυχτοπερπατήματα μετά τις διαβουλεύσεις με την τρόικα (pics)


    Μπορεί οι πολύωρες διαπραγματεύσεις στο Χίλτον μεταξύ κυβέρνησης-δανειστών να διακόπηκαν γύρω στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης προκειμένου να μιλήσουν οι εκπρόσωποι των θεσμών με τους προϊσταμένους τους ωστόσο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Εφη Αχτσιόγλου αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από τα όσα τους προβληματίζουν, κάπου εκτός του ξενοδοχείου όπου ήταν κλεισμένοι από τις 5 το απόγευμα.

    Βγήκαν περπατώντας από το Χίλτον μαζί με τους συνεργάτες τους, έστριψαν δεξιά και κατέβηκαν την οδό Βεντήρη, στην οποία ένας στενός συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών βρίσκεται συχνά το τελευταίο διάστημα, μιας και έχει κάνει στέκι το Tapas bar ένα όμορφο bar-restaurant.

    Αχτσιόγλου

    Εκείνη την ώρα, λίγο μετά τις 11 ήταν γεμάτο κόσμο, αλλά αυτό δεν προβλημάτισε κανέναν από την παρέα Τσακαλώτου-Αχτσιόγλου και τους άλλους τέσσερις συνεργάτες τους.

    Κάθισαν σε ένα τραπέζι, παρήγγειλαν σαλάτες και ποικιλίες. Από ποτό, ο βρετανοτραφής Τσκαλώτος προτίμησε μπύρα, και τον ακολούθησε στην επιλογή και η Εφη Αχτσιόγλου.

    Λίγο μετά τις 12:00 τα μεσάνυχτα, η παρέα αποφάσισε να επιστρέψει στο Χίλτον. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, γνήσιος τζέντλεμαν, πλήρωσε τον λογαριασμό και μάλιστα μετρητά και με το κόκκινο σακίδιό του πάντα στον ώμο, επέστρεψε για να ολοκληρωθεί η συζήτηση με τους θεσμούς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ξαφνικός πόλεμος στο λιανεμπόριο: Καρυπίδης vs Σπυρόπουλου – Τι απαντά ο Απ. Σπυρόπουλος στο mononews

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο ΑΕΠΙ: Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των μελών του Δ.Σ. με εντολή εισαγγελέα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα ακίνητα με χρησικτησία δεν αποτελούν τεκμήριο



    ΣΧΟΛΙΑ