ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, με την θανατηφόρα παράσυρση μιας 73χρονης γυναίκας και τον τραυματισμό μιας 56χρονης, από 19χρονο οδηγό, στα Σαρδίνια της Αμφιλοχίας.
Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία του οχήματος του 19χρονου, πρόκειται για ένα παλιό ταξί, χωρίς πινακίδες, ενώ είναι προφανές πως είναι σε πολύ κακή κατάσταση, πρόκειται δηλαδή για όχημα που κανονικά θα έπρεπε να είναι ακινητοποιημένο.
Ο νεαρός, που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, φέρεται να υποστήριξε πως δεν κατάλαβε μέσα στο σκοτάδι την παρουσία των γυναικών στον δρόμο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του σάητ agriniopress.gr, ο νεαρός φέρεται να μην έχει προσκομίσει στην Αστυνομία άδεια ικανότητας οδήγησης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απόφαση Energa-Hellas Power: Επιστρέφουν σε Δημόσιο-Δήμους 88 εκατομμύρια, «κλεμμένα» από χαράτσια και τέλη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξαφνικός πόλεμος στο λιανεμπόριο: Καρυπίδης vs Σπυρόπουλου – Τι απαντά ο Απ. Σπυρόπουλος στο mononews
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιες μεγάλες εταιρίες αναδιάρθρωσαν οι τράπεζες. Όλα τα ονόματα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Η Παρέα της Αγάπης»: Επτά χρόνια δίπλα στα παιδιά με καρκίνο, μετατρέποντας τον πόνο σε ελπίδα
- Ιράν: Η Τεχεράνη καταδίκασε τον θάνατο από ισραηλινό πλήγμα τριών Λιβανέζων δημοσιογράφων
- Δώρο Πάσχα 2026: Πότε πληρώνονται οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα
- Νέα πλήγματα στο Ιράν, που επιτίθεται σε σημαντικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις στον Κόλπο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.