• Top Stories

    Την ακύρωση των εκλογών στην Ολυμπιακή Επιτροπή ζητούν 13 εκπρόσωποι Ομοσπονδιών

    Ολυμπιακή Επιτροπή

    Ο Ισίδωρος Κούβελος


    Την ακύρωση των εκλογών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ζητούν με προσφυγή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας δέκα τρεις εκπρόσωποι αθλητικών Ομοσπονδιών.

    Ο Ισίδωρος Κούβελος και οι υπόλοιποι 12 προσφεύγοντες ζητούν να εκδοθεί και προσωρινή διαταγή για να “παγώσουν” τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών.

    Όπως υποστηρίζουν, οι εκλογές, στις οποίες υποψήφιοι για το αξίωμα του προέδρου της ΕΟΕ ήταν ο Ισίδωρος Κούβελος και ο Σπύρος Καπράλος, ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν στις 6 Φεβρουαρίου 2017, αλλά λόγω νοσηλείας του κ. Κούβελα σε νοσοκομείο, πάρθηκε η απόφαση να αναβληθούν και να οριστεί στο μέλλον άλλη νέα ημερομηνία.

    Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν στην προσφυγή, 13 από τους 27 εκπροσώπους των Ομοσπονδιών προσήλθαν και διενήργησαν εκλογές, ανέδειξαν πρόεδρο και συγκρότησαν την Ολομέλεια σε σώμα, χωρίς να έχουν συγκληθεί από τον καθ΄ ύλην αρμόδιο.

    Οι 13 υποστηρίζουν ότι παραβιάστηκε το καταστατικό της ΕΟΕ, ότι η σύγκλιση της Ολομέλειας είναι παράνομη και ότι οι αποφάσεις της είναι παράνομες και αυθαίρετες.
    Για όλους αυτούς τους λόγους ζητούν να ακυρωθεί η έως τώρα διαδικασία, προκειμένου να συμμετέχουν στις εκλογές όλοι οι εκπρόσωποι του ΕΟΕ και κατά το στάδιο των εκλογών να τηρηθούν όλοι οι προβλεπόμενες προϋποθέσεις από το καταστατικό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ντάισελμπλουμ: Συμφωνήσαμε για μεταρρυθμίσεις σε ασφαλιστικό, εργασιακά και φορολογικό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαξίμου για Eurogroup: H τρόικα επιστρέφει- Δεχθήκαμε νέα μέτρα από 2019

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκληρή επίθεση Μάρτιν Σουλτς κατά πάντων: Η πρόσφατη φλυαρία για Grexit είναι επικίνδυνη



    ΣΧΟΛΙΑ