• What's happening

    Σοκ! Θυσίασαν 10χρονο κορίτσι σε τελετή μαύρης μαγείας


    Σοκ έχει προκαλέσει στην Ινδία η είδηση για τη δολοφονία ενός μικρού κοριτσιού 10 μόλις ετών το οποίο φέρεται να έπεσε θύμα ανθρωποθυσίας, έπειτα από την υπόδειξη ενός τοπικού «μάγου». Για την δολοφονία οι αρχές έχουν πραγματοποιήσει 3 συλλήψεις.

    Σύμφωνα με όσα αναδημοσιεύει το BBC, o «μάγος» συνέστησε την ανθρωποθυσία ως θεραπεία για έναν παράλυτο άνδρα. Ο δήθεν θεραπευτής φέρεται να είπε στην οικογένεια του ανάπηρου άνδρα ότι η θυσία θα έλυνε τα «μαύρα ξόρκια» στα οποία απέδωσε τα προβλήματά του.

    Αστυνομικοί έχουν ως τώρα συλλάβει δύο αδέλφια του παράλυτου άνδρα, με την υποψία ότι απήγαγαν και δολοφόνησαν το κοριτσάκι. Υπό κράτηση έχει επίσης τεθεί ένα 17χρονο αγόρι, που πιστεύεται ότι ήταν συνεργός στην απαγωγή. Σύμφωνα πάντως με τις τοπικές αρχές φαίνεται πως υπάρχουν κι άλλοι ύποπτοι που συνέβαλαν στο έγκλημα.

    Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν το πτώμα του παιδιού βρέθηκε σε μία εγκαταλελειμμένη σακούλα. Έχουν επίσης βρεθεί αντικείμενα που πιστεύεται ότι χρησιμοποιούνται ως σύνεργα σε τελετές «μαύρης μαγείας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Πασίγνωστη ηθοποιός η αδερφή του μισθοφόρου από την ομάδα των Μαχητών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίκη «δράκου του Αμαρουσίου»: Συγκλονιστικές περιγραφές από τα θύματα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη Μενεγάκη: Πώς σχολίασε την ατάκα των «Μαχητών» για τα κιλά της Λάουρα Νάργες; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ