ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό… Ο πρόεδρος της επιτροπής ανταγωνισμού Δημήτρης Κυριτσάκης, προέβη σε καταγγελίες – φωτιά όταν είπε πως “λειτουργεί” δικηγορικό γραφείο το οποίο βάζει βουλευτές να κάνουν ερωτήσεις για συγκεκριμένες εταιρείες!
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «…ένα δικηγορικό γραφείο έχει κατακλύσει την επιτροπή με καταγγελίες από κοινοβουλευτικό έλεγχο για 4-5 εταιρίες τις οποίες καταγγέλλουν και θέλουν με αυτό τρόπο να εκβιάσουν την Επιτροπή για να προτεραιοποιεί τους ελέγχους όπως τους βολεύει. Βρίσκει κάθε φορά έναν βουλευτή που για τους δικούς του λόγους δεν ξέρω γιατί – κάποιοι δεν το πιστεύουν κάποιοι άλλοι όχι – κάνουν ερωτήσεις για το θέμα, η Επιτροπή όμως δεν θα αποστεί από σκοπούς της».
Αλλά, δεν στάθηκε μόνο εκεί… Ο Δημήτρης Κυριτσάκης κατήγγειλε υποστελέχωση της επιτροπής καθώς όπως είπε πολλοί υπάλληλοι έχουν αποσπαστεί σε πολιτικά γραφεία: «Αλλοι υπάλληλοι πήγαν σε πολιτικά γραφεία κι άλλοι σε φορείς κι από 30 οργανικές θέσεις έμειναν 15».
Το θέμα αναμένεται να έχει και συνέχεια…
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασίλης Μπισμπίκης: Νέο βίντεο από το κρητικό γλέντι στη Μεταμόρφωση – Χορεύει με Μιχάλη Αεράκη και Δανάη Παππά
- ΕΥΔΑΠ: Ουδέποτε τέθηκε ζήτημα ασφαλείας στην κατανάλωση του νερού
- ΑΔΜΗΕ: Άμεσα οι πληρωμές από την εκμετάλλευση των δικτύων, ποια funds είδε στο Λονδίνο ο Γιάννης Καράμπελας
- AI Conference της KPMG: Φέρνει ηγέτες τεχνολογίας, καινοτομίας και δημόσιας πολιτικής σε συζήτηση για την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ελλάδα
