• Top Stories

    Πάτρα: Βρέθηκαν οι γονείς των 3 παιδιών που περιφέρονταν μόνα τους

    • NewsRoom
    Πάτρα


    Ένα ζευγάρι Αλβανών είναι οι γονείς των δύο νηπίων και του μωρού που βρέθηκαν προχθές να περιφέρονται στους δρόμους της Πάτρας και νοσηλεύονται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

    Οι γονείς, που εντοπίστηκαν πριν λίγο εργάζονταν σε αγροτικές δουλειές στα Λεχαινά Ηλείας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν άλλο ένα παιδί. Η μητέρα, που είναι γεννηθείσα το 1997 φέρεται να έχει εγκαταλείψει τον 26χρονο πατέρα για έναν νέο σύντροφο και εκείνος αναγκάστηκε να αφήσει τα κοριτσάκια του στη μητέρα του, στην Πάτρα, ενώ μαζί του στα Λεχαινά είχε κρατήσει το τέταρτο παιδί, που είναι αγόρι. Η γιαγιά τηλεφώνησε τη νύφη της, λέγοντάς της να πάει να πάρει τα παιδιά. Εκείνη αφού τα πήρε, φέρεται να είναι η ίδια που τα εγκατέλειψε στους δρόμους της Πάτρας, όπου εντοπίσθηκαν από περαστικούς.

    Στα χέρια της αστυνομίας ο πατέρας

    Στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών βρίσκεται, ο πατέρας των τριών κοριτσιών ηλικίας δυόμιση, ενάμιση ετών και μόλις 5 μηνών, τα οποία εντοπίστηκαν εγκαταλελειμμένα στο δρόμο την περασμένη Κυριακή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, πρόκειται για έναν άνδρα γεννηθέντα το 1991, αλβανικής υπηκοότητας.

    Ο 26χρονος εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, μαζί με τον δικηγόρο του.

    Υποστηρίζει πως πριν από λίγο καιρό τον εγκατέλειψε η γυναίκα του και έμεινε ο ίδιος στο σπίτι στα Λεχαινά που διέμενε μαζί με τα τρία κορίτσια και ένα ακόμα παιδί που έχουν.

    Πριν λιγες ημέρες, αποφάσισε να έρθει στην Πάτρα και να φέρει τα παιδιά στην πεθερά του που διαμένει εκεί ώστε να “πιέσει” όπως λέει ο ίδιος, τη γυναίκα του να επιστρέψει.

    Γυρίζοντας στα Λεχαινά μετά από μία δύο ημέρες, είδε το θέμα στην τηλεόραση και αποφάσισε να έρθει να δει τι έχει συμβεί, υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr, πως δεν τα εγκατέλειψε σε καμία περίπτωση.

    Πηγές αναφέρουν πως ο άνδρας δεν συνελήφθη καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο, παραμένει όμως στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών λόγω ενός ζητήματος με την υπηρεσία αλλοδαπών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Β.Σόϊμπλε: Εάν αποσυρθεί το ΔΝΤ απο την Ελλάδα η Γερμανία δεν θα αποδεχθεί νέο πρόγραμμα στήριξης!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περιοδείες, γιορτές και «σκληρό ροκ» με τα δάνεια ΜΜΕ και κομμάτων ετοιμάζει ο Τσίπρας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μητσοτάκης σε Γιακουμάτο για τα περί ομοφυλοφυλίας: “Βγες και ζήτα συγγνώμη” – Όλος ο διάλογος



    ΣΧΟΛΙΑ