• First Top Stories

    Ο Ξυδάκης «καρφώνει» την ΕΡΤ: Είναι τραγική και οι δημοσιογράφοι εξευτελισμένοι

    • NewsRoom
    ΕΡΤ

    Νίκος Ξυδάκης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ


    Στο πλαίσιο του 2ου Οικονομικού Φόρουμ και συγκεκριμένα στο πάνελ “Προστατεύοντας την τέταρτη εξουσία: Δημοκρατία, Αξιοπιστία και τα Μέσα”, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, προέβη σε δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν.

    Ο Νίκος Ξυδάκης, δημιουργεί ξανά πονοκεφάλους στο ΣΥΡΙΖΑ με τις τοποθετήσεις του, έπειτα από εκείνες που άνοιγαν το ζήτημα του νομίσματος. Μάλιστα αυτή την φορά, η δημόσια τοποθέτησή του, δεν επιδέχεται παρερμηνειών, καθώς οι φράσεις του ήταν σκληρές και ξεκάθαρες.

    Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε την πλήρη αντίθεσή του με τη σημερινή εικόνα της κρατικής τηλεόρασης, μετά την “ανάστασή της από τον ΣΥΡΙΖΑ”, χαρακτηρίζοντάς την “τραγική” και “τριτοκοσμική”.

    “Η ΕΡΤ είναι τραγική όπως είναι, είναι τριτοκοσμική αυτή τη στιγμή και γενικά δεν υπάρχει κανένας τηλεοπτικός σταθμός που να κάνει πρωτογενή έρευνα, δεν υπάρχει καμία εφημερίδα που να κάνει σοβαρή αρθρογραφία» ανέφερε χαρακτηριστικά γενικεύοντας ακόμα περισσότερο με το να αποκαλέσει το σύνολο των δημοσιογράφων “εξευτελισμένους και μισογύνηδες”.

    Αιτία για τη δυσμενή αυτή εξέλιξη της δημοσιογραφίας και των μέσων, κατά τον κύριο Ξυδάκη είναι “η δημοσιογραφία του κουτσομπολιού» η οποία ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και συμπαρέσυρε τις κυριακάτικες εφημερίδες αποβλακώνοντας τους δημοσιογράφους με αποτέλεσμα σήμερα να μην είναι σε θέση να πετύχουν τους στοιχειώδεις όρους αναπαραγωγής”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα χρειάζεται μια φιλελεύθερη επανάσταση»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αμερικανός πρέσβης: Ανησυχώ για «ατύχημα» στο Αιγαίο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γρηγόρης Στεργιούλης (ΕΛΠΕ) στο Delphi Economic Forum: Iστορικό καθήκον η αξιοποίηση των αποθεμάτων Υδρογονανθράκων



    ΣΧΟΛΙΑ