• Top Stories

    Νέες φωτό: Κόβει την ανάσα ο θησαυρός της συμμορίας των Ρομά (pics)

    Ρομά


    Φωτογραφίες που κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα είδαν το φως της δημοσιότητας, οι οποίες απεικονίζουν τη λεία των Ρομά, που παρουσιάστηκε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου. Τα κλοπιμαία που συγκέντρωσε η αστυνομία είναι άπειρα και η αξία τους ξεπερνάει κάθε φαντασία, γεγονός που αποδεικνύει το μέγεθος της δράσης της συμμορίας που εξαπλώθηκε παντού.

    Ρομά

    Ρομά

    Αν αναλογιστεί μάλιστα κανείς ότι οι δράστες φρόντιζαν να “σκοτώνουν” άμεσα τα καλύτερα από τα “κομμάτια” που έκλεβαν, τότε μπορεί να αντιληφθεί και τα οικονομικά μεγέθη είναι τεράστια…

    Ρομά

    Ρομά

    Από τις έρευνες που έχει κάνει μέχρι στιγμής η αστυνομία σε 17 σπίτια, αποθήκες και τραπεζικές θυρίδες σε διάφορες περιοχές της χώρας, έχουν βρεθεί και κατασχεθεί πλήθος κοσμημάτων, η αξία των οποίων υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 76.070 ευρώ, 700 χρυσές λίρες, πολυτελή ρολόγια, όπλα, φυσίγγια και μικροποσότητα ναρκωτικών.

    Ρομά

    Ρομά

    Συνολικά έχουν εξιχνιαστεί 33 διαρρήξεις – κλοπές και η συνολική αξία των κοσμημάτων που έκλεψαν τα μέλη της σπείρας αλλά και των χρηματικών ποσών που “σήκωσαν” από τα θύματά του, υπερβαίνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συμμορίες Ρομά: Στην δημοσιότητα η φωτό του Αγγλούπα, του «Σατανά» και του «Χαζούλη» (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμμορίες Ρομά: «Θησαυρό» βρήκε η Ελληνική Αστυνομία (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλέξανδρος Αγγλούπας: Oι «καυτές» πρώην και ο άνθρωπος που νόμιζε ότι θα γλίτωνε για πάντα



    ΣΧΟΛΙΑ