• Top Stories

    Θεσσαλονίκη: Μπήκε στο γραφείο και τον πυροβόλησε! Γνωστός δικηγόρος κατά των πλειστηριασμών το θύμα (video)

    Θεσσαλονίκη


    Θερμό επεισόδιο συνέβη στις 14.00 όταν 70χρονος συνταξιούχος μπήκε στο γραφείο δικηγόρου στην Θεσσαλονίκη και τον πυροβόλησε! Σύμφωνα με το τοπικό site  seleo.gr  το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ  χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που όπλισαν το χέρι του δράστη.

    Το θύμα είναι ηλικίας 40-45 ετών και έχει δικηγορικό γραφείο στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου. Πρόκειται για δικηγόρο που πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών. Όπως αναφέρει το seleo.gr, κάθε Τετάρτη μαζί με άλλα μέλη από Συλλόγους  της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στα δικαστήρια και διαμαρτύρεται κατά των πλειστηριασμών…

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, ο δικηγόρος έχει τραύμα στην κοιλιά από τον πυροβολισμό. Ο δράστης παραδόθηκε στους αστυνομικούς και συνελήφθη…

    Πρώην πελάτης του θύματος ο δράστης

    Σημειώνουμε ότι ο δράστης πυροβόλησε τον δικηγόρο μπροστά στην συνεργάτιδά του. Η γυναίκα, σε κατάσταση σοκ είπε στο voria.gr, ότι ο δράστης είναι πρώην πελάτης του δικηγόρου και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

    Ο δικηγόρος Σωτήρης Ραμνιοδόπουλος, του οποίου το γραφείο βρίσκεται δίπλα σε αυτό του θύματος, δήλωσε στο Voria ότι άκουγε το τελευταίο διάστημα τον δράστη να εξαπολύει απειλές κατά του δικηγόρου.

    Πληροφορίες λένε ότι συνάδελφοι από γειτονικά γραφεία ήταν εκείνοι που κάλεσαν ασθενοφόρο μόλις άκουσαν τους πυροβολισμούς ενώ αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι κατά τη μεταφορά του στο ασθενοφόρο ο τραυματισμένος δικηγόρος είχε τις αισθήσεις του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ήταν το Eurogroup o πολιτικός θάνατος του Τσακαλώτου;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρκ Τουέιν: Ο μεγάλος διδάσκαλος του Τσακαλώτου πρωταγωνιστεί στο Twitter

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η κυβέρνηση υπόσχεται ξανά «ελπίδα», ΔΝΤ και Σόιμπλε συνεχίζουν να την «πυροβολούν»

     



    ΣΧΟΛΙΑ