• Top Stories

    Μακάβρια διαμαρτυρία – Οι γιατροί κήδεψαν το επάγγελμά τους λόγω ασφαλιστικού (pics)

    • NewsRoom
    γιατροί


    Έναν πρωτότυπο και παράλληλα μακάβριο τρόπο επινόησαν οι γιατροί του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για να διαμαρτυρηθούν, σε ημερίδα του συλλόγου, για το νέο ασφαλιστικό-φορολογικό νόμο.

    Στην ημερίδα που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο “Τιτάνια”, στο κέντρο της Αθήνας, οι γιατροί έστησαν φέρετρα και πανό, κάνοντας κηδεία στο επάγγελμα τους με την φράση, «Ο νέος ασφαλιστικός νόμος της κυβέρνησης θανατώνει τους Έλληνες επιστήμονες. Παρακαλούμε σύσσωμη την επιστημονική κοινότητα να συμπαρασταθεί στο πένθος»

    Στήνοντας φέρετρα έξω από την αίθουσα και με κηδειόχαρτα στις πόρτες οι γιατροί ζητούν από την επιστημονική κοινότητα «να συμπαρασταθεί στο πένθος».

    «Κηδεία Ελλήνων ιατρών από ειδικότητα έως συνταξιοδότηση. Ο νέος ασφαλιστικός νόμος της κυβέρνησης θανατώνει τους Έλληνες επιστήμονες. Παρακαλούμε σύσσωμη την επιστημονική κοινότητα να συμπαρασταθεί στο πένθος», έγραφαν τα κηδειόχαρτα.

    Οι γιατροί επισημαίνουν ότι με το νέο τρόπο ασφάλισης που εφαρμόστηκε από τις αρχές του 2017, έχουν ετησίως απώλεια από τα εισοδήματά τους της τάξης του 59% έως και 92%, ενώ παράλληλα υπόκεινται, στην πράξη, σε διπλή φορολογία.

    Δείτε τις φωτογραφίες:

    giat5

    ImageHandler.ashx

    γιατροι

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξοδος της Γαλλίας από την ΕΕ! Η Λεπέν υποσχέθηκε ξανά δημοψήφισμα

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στα «κάγκελα» οι αγρότες! Τρακτέρ και στο Λευκό Πύργο (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ-Ποροσενκο! Τι συμβαίνει στην Ουκρανία



    ΣΧΟΛΙΑ