ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για τις 16.00 μετατέθηκε τελικά το κρίσιμο τετ α τετ της Έφης Αχτσιόγλου με τους θεσμούς, στο Χίλτον. Στις 15.00, αντιθέτως πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου το οικονομικό επιτελείο, τον ενημέρωσε για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης και όλα τα ανοιχτά μέτωπα.
Η συνάντηση της Έφης Αχτσιόγλου με τους θεσμούς, είναι καίριας σημασίας μιας και για πρώτη φορά θα πέσουν στο τραπέζι τα εργασιακά. Έτσι, λοιπόν, ομαδικές απολύσεις και συλλογικές διαπραγματεύσεις αναμένεται να συζητηθούν, ενώ οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν το απόγευμα της Δευτέρας.
Κυβερνητικές πηγές υπογραμμίζουν πως δεν έχει τεθεί ζήτημα για λήψη μέτρων το 2018, ωστόσο είναι πολλές οι εκκρεμότητες της διαπραγμάτευσης, με αποτέλεσμα να λιγοστεύουν συνεχώς οι πιθανότητες για κλείσιμο της αξιολόγησης μέχρι τις 20 Μαρτίου, όταν και θα διεξαχθεί το επόμενο Eurogroup.
Μείωση αφορολόγητου, περικοπές στις συντάξεις και αντισταθμιστικά μέτρα παραμένουν τα μεγάλα “αγκάθια”…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στον αέρα η διαπραγμάτευση: Αγεφύρωτες οι διαφορές μεταξύ κυβέρνησης- θεσμών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Στουρνάρας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Όσο η αξιολόγηση καθυστερεί τόσο κινδυνεύει η οικονομία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βασιλάκης, Ταμβακάκης και Καραμούζης κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στην κυβέρνηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόσα λεφτά κέρδισαν 12 Ελληνες εφοπλιστές το α’ τρίμηνο – Τα αποτελέσματα των εισηγμένων
- Η Qualco στο Χρηματιστήριο: Η νομική στρατηγική πίσω από τη δημόσια προσφορά – ρεκόρ
- Η κατάρα της β’ τετραετίας και η αντιπολιτευτική κληρονομιά της απατηλής εύκολης λύσης
- Χάρβαρντ: Ποιοι παγκόσμιοι ηγέτες «πρόλαβαν» το πτυχίο πριν την απαγόρευση Τραμπ
