ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στιγμές πανικού έζησε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, το απόγευμα της Τρίτης, όταν το αυτοκίνητό της πήρε φωτιά εν κινήσει!
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής στις 18.38 το απόγευμα της Τρίτης και ενώ η κυρία Κανέλλη βρισκόταν στη συμβολή της Μεσογείων με την Κατεχάκη, αντελήφθη ότι το αυτοκίνητό της είχε πάρει φωτιά, αμέσως το ακινητοποίησε και κάλεσε την Πυροσβεστική.
Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες, που έσβησαν τη φωτιά. Τις έρευνες έχει αναλάβει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
Η ίδια η κυρία Κανέλλη είπε, σύμφωνα με πληροφορίες ότι μέσα στη μηχανή του οχήματος βρέθηκε ένα κομμάτι πανί και ότι πριν από λίγες ημέρες είχε πάει το αυτοκίνητό της για σέρβις. Αυτό που εξετάζει η Πυροσβεστική είναι αν η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω αμέλειας ή αν κρύβεται κάτι άλλο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χαμός στο Twitter για την φιέστα Καμμένου με τα Mirage, για την αποχώρηση του από τη καρέκλα!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έντονες φήμες για επίσπευση των διαδικασιών κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών – Καταλύτης το Ποτάμι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παγκόσμια οικονομία: ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα και IEA συντονίζονται για τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης
- Νέα δωρεά στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών της Angelakos (Hellas)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τη δικογραφία για τους 11+2 αναμένει η κυβέρνηση για την άρση ασυλίας και τον μίνι ανασχηματισμό
- ΑΑΔΕ: Ανοικτή η πλατφόρμα για την ψηφιακή άρση ακινησίας οχημάτων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.