• Top Stories

    Μητσοτάκης: Οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης Τσίπρα λήγουν την ημέρα των εκλογών

    • NewsRoom

    Ο κ. Μητσοτάκης προσέρχεται στη συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης (πηγή: thesstoday.gr)


    Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση με αιχμή την οικονομία και τη συμφωνία για το Σκοπιανό εξαπέλυσε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, στην καθιερωμένη συνάντησή του με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης, πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ, το Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου.

    Με αφορμή δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η κυβέρνηση σκοπεύει να προνομοθετήσει πακέτο παροχών για την επόμενη τετραετία, ο κ. Μητσοτάκης προειδοποίησε τον Αλέξη Τσίπρα «να μην μπει στον κόπο, αφού οι δεσμεύσεις αυτής της κυβέρνησης τελειώνουν την ημέρα των εκλογών», όπως είπε χαρακτηριστικά.

    Συμπλήρωσε ότι η παροχολογία κάνει κακό στα συμφέροντα της χώρας και σημείωσε ότι η συγκυρία για τη χώρα είναι κακή και η έξοδος στις αγορές απαγορευτική λόγω αυξημένων επιτοκίων. «Ο κ. Τσίπρας απέτυχε να βγάλει τη χώρα στις αγορές» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

    Ο αρχηγός της ΝΔ είπε ακόμη ότι η έξοδος από τα μνημόνια είναι εικονική και πως στην ουσία δεν έχει αλλάξει καμία από τις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας, οι οποίες δεσμεύουν την Ελλάδα για τα τουλάχιστον επόμενα 10 χρόνια υποθηκεύοντας το μέλλον της.

    Μιλώντας για τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι η συμφωνία που υπογράφηκε από την κυβέρνηση ήταν όχι μόνο κακή, αλλά και προσβλητική για τους πολίτες της Μακεδονίας και όλης της χώρας, καθώς με αυτήν ικανοποιήθηκαν μόνο τα πάγια αιτήματα της σκοπιανής πλευράς.

    Η συνάντηση γίνεται σε ξενοδοχείο της δυτικής Θεσσαλονίκης και εκτός από τους φορείς παραβρίσκονται και αρκετοί βουλευτές του κόμματος, όπως η Έλενα Ράπτη, η Κατερίνα Μάρκου, ο Σάββας Αναστασιάδης, Θεόδωρος Καράογλου και ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στη Θεσσαλονίκη ο Κ. Μητσοτάκης: «Δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Τσίπρα στην υπέρμετρη παροχολογία»



    ΣΧΟΛΙΑ