ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς ψήφο οι Οικολόγοι
Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι ένα από τα 21 κόμματα, που κατέβηκαν στις φετινές βουλευτικές εκλογές, δεν έλαβε ούτε μία ψήφο.
Απ’ ότι φαίνεται ούτε ο… αρχηγός του δεν το ψήφισε, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα από το υπουργείο Εσωτερικών.
Πρόκειται για το κόμμα των Ελλήνων Οικολόγων, του Δημοσθένη Βεργή, που μέχρι στιγμής και συγκεκριμένα στο 99,83% δεν έχει λάβει ούτε μία ψήφο.
Όπως φαίνεται, ούτε ο ίδιος ο Βεργής δεν πήγε να ψηφίσει στις εκλογές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωνσταντίνος Τασούλας στη συνέλευση της Κυπρίων Εφοπλιστών: Η θάλασσα υπήρξε δρόμος επικοινωνίας, πεδίο δημιουργίας και πηγή ευημερίας
- Σεισμός 4 Ρίχτερ στην Εύβοια
- Νίκος Χριστοδουλίδης: Το κυπριακό νηολόγιο πλοίων έχει καταγράψει αύξηση που ξεπερνά το 27%.
- Μεντβέντεφ: «Η Ευρώπη καταλαβαίνει μόνο τη γλώσσα της ισχύος» – Στο στόχαστρο Auchan, Nestlé και Leroy Merlin
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.