ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ποινική διωξη για συκοφαντική δυσφήμιση άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος του δημοσιογράφου και εκδότη Κώστα Βαξεβάνη, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Η εισαγγελέας όρισε ρητή δίκασιμο και ο δημοσιογράφος θα δικαστεί στις στις 16 Απριλίου.
Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αφέθηκε ελεύθερος. Είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου αμέσως μετά την αθώωση του από το εφετείο για μήνυση σε βάρος του από την σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα.
Αποχωρώντας ο κ. Βαξεβάνης είπε προς τους δημοσιογράφους «Καλή τύχη στον κ. Σαμαρά. Έχει να αντιμετωπίσει δύσκολες κατηγορίες».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λίνα Νικολοπούλου: Προφανώς εσφαλμένη η αθώωση Βαξεβάνη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθώος δηλώνει ο Κώστας Βαξεβάνης – «Εμφανίστηκα αυτοβούλως στις Αρχές» (upd2)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης μετά τη μήνυση του Αντώνη Σαμαρά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διαύγεια: Η Γενικής Διευθύνσεως Οργάνωσης Αθλητισμού ανακαλεί την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ
- Τουρκία: Προτείνει αγωγό καυσίμων 1 δισ. ευρώ για τις ανατολικές χώρες του ΝΑΤΟ
- Ευρωαγορές: Ισχυρές πιέσεις -1,71% για τον FTSE 100 έφερε η πολιτική κρίση στη Βρετανία – Στο -2% ο DAX
- Μητσοτάκης στο 16ο Συνέδριο της ΝΔ: Το σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε», είναι κάτι παραπάνω από τέσσερις λέξεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.