• Πολιτική

    Πηγές Μαξίμου: Το 1/3 των βουλευτών του Τσίπρα προτίμησε την παραλία από την ψηφοφορία στη Βουλή

    • NewsRoom


    Με ειρωνική διάθεση σχολίασαν την επιθετική ανάρτηση του κ. Τσίπρα για την τροπολογία για την ΕΥΠ πηγές της κυβέρνησης, σχολιάζοντας το γεγονός πως μεγάλο μέρος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δεν εμφανίστηκε ποτέ για να στηρίξει την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή, που ζήτησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    «Ο κ. Τσίπρας μάλλον τελεί σε ταραχή αφού το 1/3 των βουλευτών του προτίμησε τις παραλίες από το να βρίσκεται στη Βουλή για να υποστηρίξει την ονομαστική ψηφοφορία που εκείνος ζήτησε», αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές.

    Πράγματι, κατά την ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν εμφανίστηκαν στη βουλή για να την υποστηρίξουν οι βουλευτές του κόμματος Χαρίτου Δημήτριος, Φίλης Νίκος, Τριανταφυλλίδης Αλέξανδρος, Τσακαλώτος Ευκλείδης, Τζάκρη Θεοδώρα, Τελιγιορίδου Ολυμπία, Συρμαλένιος Νίκος, Καρασαρλίδου Ευφροσύνη, Λάππας Σπυρίδων, Μάλαμα Κυριακή, Μιχαηλίδης Ανδρέας, Γιάννης Μπουρνούς, Πολάκης Παύλος, Σκουφά Ελισάβετ, Αβραμάκης Ελευθέριος, Αραχωβίτης Σταύρος, Αυλωνίτης Αλέξανδρος, Βαγενά Άννα, Βαρδάκης Σωκράτης, Βερναρδάκης Χριστόφορος, Βέττα Καλλιόπη, Βούτσης Νίκος, Ελευθεριάδου Σουλτάνα, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και Ηγουμενίδης Νίκος.

    «Ο νέος διοικητής της ΕΥΠ στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου θα έχει συνάντηση μαζί του, όπως και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Όταν τον συναντήσει από κοντά, ίσως αντιληφθεί ποσό άδικα ήταν αυτά που εκτόξευσε εναντίον του», συμπληρώνουν οι πηγές του Μαξίμου, απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



    ΣΧΟΛΙΑ