• Πολιτική

    Πηγές Μαξίμου: «Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, πού είναι ο Παππάς;»

    • NewsRoom


    Με ειρωνεία αποφάσισαν να σχολιάσουν οι κυβερνητικοί κύκλοι την ανάρτηση του Νίκου Παππά με την οποία ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να υποβαθμίσει τις καταγγελίες του επιχειρηματία Σαμπύ Μιωνή στην προανακριτική επιτροπή.

    Ο κ. Παππάς, έπειτα και από την επιβεβαίωση της καταγγελίας του επιχειρηματία για το ραντεβού στο Μέγαρο Μαξίμου από τον ίδιο τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, χωρίς να απαντά έκανε λόγο για «φούσκα».  «Οι προστατευμένοι μάρτυρες έσκασαν τη φούσκα της σκευωρίας στην υπόθεση Novartis. Οι κύριοι Μητσοτάκης & Πέτσας προσπαθούν τώρα να φουσκώσουν μια αναφορά σε μια υπόθεση που έχει τις ρίζες της στο 2013. Ας μας πει ευθέως ο κ. Μητσοτάκης αν καταγγέλλει τον κ.Σαμαρά για παραδικαστικό», ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

    Κυβερνητικοί κύκλοι, απαντώντας σε ανάρτηση του Νίκου Παππά, αναφέρουν τα εξής: «Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, που είναι ο Παππάς; Περιμένουμε την απάντησή του στο ερώτημα: Πώς είναι δυνατόν δύο Υπουργοί, στο Μέγαρο Μαξίμου, να «συζητούσαν» με επιχειρηματία για τις «εκκρεμείς δικαστικές του υποθέσεις»;»



    ΣΧΟΛΙΑ