• Πολιτική

  Παύλος Μαρινάκης: Κασσελάκης και Τσίπρας οφείλουν να δώσουν απαντήσεις

  Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

  Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης


  «Ο πρώην και ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κρύβονται άλλο πίσω από το δάχτυλο τους. Οφείλουν να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις, αντί να πρωταγωνιστούν σε άθλιες και συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος της Ελλάδας, εμφανιζόμενοι ως δήθεν υπερασπιστές του κράτους δικαίου» αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας σημερινά δημοσιεύματα σχετικά με τις «επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Κασσελάκη στο εξωτερικό», αλλά και στο «τι είδους και πόσα «παρα-συστήματα» λειτούργησαν επί των ημερών» του κ. Τσίπρα;».

  Ο κ. Μαρινάκης σημειώνει ότι από τα σχετικά δημοσιεύματα «εγείρονται αμείλικτα ερωτήματα» που «ζητούν απαντήσεις από τους κυρίους Κασσελάκη και Τσίπρα».

  Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρινάκης αναφέρει στη δήλωσή του:

  Σημερινό ρεπορτάζ στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» παρουσιάζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Κασσελάκη στο εξωτερικό και τις εταιρείες με τα «αστακοκάραβα» όπως τα αποκάλεσε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

  Από την άλλη, στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κ. Κοντονής, σε συνέχεια της παραδοχής Κούλογλου για «πολιτικές αποφάσεις» στην υπόθεση της Novartis, μετά τα «παρα- υπουργεία» αποκαλύπτει ολόκληρο «παρα- σύστημα» στην υπόθεση, που στήθηκε από τον κ. Τσίπρα και το επιτελείο του.

  Από τα δημοσιεύματα, εγείρονται αμείλικτα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις από τους κυρίους Κασσελάκη και Τσίπρα.

  Πόσες εταιρείες έχει τελικά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό;

  Ποιες ακριβώς είναι οι επαγγελματικές δραστηριότητες του κ. Κασσελάκη ο οποίος συνεχώς μας διαβεβαιώνει αορίστως ότι ξέρουμε τα πάντα γι’ αυτόν, όμως ουσιαστικά αποδεικνύεται ότι έχουμε πολλά ακόμη να μάθουμε; Καλό θα ήταν οι Έλληνες πολίτες να τα μάθουν «αδιαμεσολάβητα» και όχι από τα ρεπορτάζ των εφημερίδων.

  Όσον αφορά στον κ. Τσίπρα θα πρέπει επιτέλους να μάθουμε πόσες ακόμη «ατυχείς» στιγμές είχε; Τι είδους και πόσα «παρα-συστήματα» λειτούργησαν επί των ημερών του;

  Ο πρώην και ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κρύβονται άλλο πίσω από το δάχτυλο τους. Οφείλουν να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις, αντί να πρωταγωνιστούν σε άθλιες και συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος της Ελλάδας, εμφανιζόμενοι ως δήθεν υπερασπιστές του κράτους δικαίου.

  Διαβάστε επίσης:

  Καβάλα τρώνε το ψωμί, καβάλα πολεμάνε… ο Αλέξης και ο Στέφανος στη μάχη σαν θα πάνε

  Έρχονται νέα μέτρα κατά της ακρίβειας

  Χιλιάδες δρομείς στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας – Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  ΣΧΟΛΙΑ