• Πολιτική

    Παύλος Γερουλάνος: Να παραιτηθεί η Γκαγκάκη ή να την αποπέμψει ο Μπακογιάννης

    • NewsRoom
    Παύλος Γερουλάνος

    Παύλος Γερουλάνος


    Την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης ζήτησε ο Παύλος Γερουλάνος, με αφορμή την προκλητική αντίδρασή της κατά την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, στο άκουσμα της είδησης για τον φοιτητή του ΑΠΘ που εκσπερμάτισε στην πλάτη φοιτήτριας.

    Με ανάρτησή του στο Facebook ο επικεφαλής της παράταξης ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, Παύλος Γερουλάνος ζήτησε από την Κατερίνα Γκαγκάκη να αναλογιστεί τις ευθύνες της, ενώ πρότεινε ξανά στον Κώστα Μπακογιάννη να προχωρήσει στην αποπομπή της.

    «Είχαμε την ελπίδα πως είτε η κα Γκαγκάκη, προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, είτε ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Μπακογιάννης, θα αντιλαμβάνονταν την ουσία αλλά και τον συμβολισμό που εμπεριέχει η επίσημη ενασχόληση με τον πολιτισμό της Αθήνας καθώς και τη σημασία του παραδείγματος στο χώρο του πολιτισμού και της πολιτικής, αναλαμβάνοντας με παρρησία και χωρίς τυμπανοκρουσίες τις ευθύνες τους», αναφέρει ο κ. Γερουλάνος στην ανάρτησή του.

    «Τα πράγματα είναι απλά: Η κα Γκαγκάκη δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της, ως ένδειξη κατανόησης ότι συμπεριφορές όπως η δική της στην επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή δεν έχουν θέση ούτε στον χώρο ευθύνης της, ούτε στην ελληνική κοινωνία» καταλήγει ο Παύλος Γερουλάνος.



    ΣΧΟΛΙΑ