• Top Stories

    Παύλος Χριστίδης: Κατώτερη των προσδοκιών η συμφωνία του Eurogroup


    Κατώτερη των προσδοκιών χαρακτήρισε σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης τη συμφωνία του Eurogroup.

    Mιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «απ΄ όσα υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας για το χρέος, τίποτα δεν γίνεται πράξη» και πως «κανείς δε μπορεί να πανηγυρίζει».

    Ο κ. Χρηστίδης αναφέρει ότι τα μέτρα που περιλαμβάνονται δεν αντιμετωπίζουν κανένα από τα καίρια προβλήματα του δημοσίου χρέους, καθώς κάθε συζήτηση για οριστική επίλυση μετατίθεται για μετά το 2030 και σημειώνει πως «ως τότε, τα υψηλότατα πρωτογενή πλεονάσματα, οι περικοπές σε συντάξεις και αφορολόγητο καθώς και η δέσμευση του εθνικού μας πλούτου θα κάνουν την ζωή των Ελλήνων εξαιρετικά δύσκολη».

    «Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις συχνότατες επισκέψεις των θεσμών οδηγούν την χώρα σε μια νέα παρατεταμένη περίοδο ανασφάλειας. Απ’ όσα υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας για το χρέος, τίποτα δεν γίνεται πράξη. Κανείς δε μπορεί να πανηγυρίζει», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: H θρυλική θαλαμηγός «Χριστίνα» του Ωνάση φιλοξένησε VIP επισκέπτες από την Ινδία στην Πάρο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Φώφη Γεννηματά γράφει για τον Ανδρέα Παπανδρέου: «Ένας μεγάλος ηγέτης και οραματιστής»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μείναμε με τη… γραβάτα – Η «φιέστα» στο Ζάππειο και τα παραλειπόμενα μιας σκληρής συμφωνίας



    ΣΧΟΛΙΑ