ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεωργιάδης: Μέσα στο 2026 θα παραδώσουμε το καλύτερο ΕΣΥ όλων των εποχών – ΕΔΕ για το θανατηφόρο περιστατικό στη Σαλαμίνα
Επίθεση με πέτρες και μπογιές στο ξενοδοχείο της Πάτρας, “Αστήρ”, λίγο πριν την εκδήλωση της κοπής πίτας της ΝΟΔΕ Αχαιας, πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσιαστών. Μάλιστα, στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθεί και να μιλήσει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Από την επίθεση της ομάδας των αντιεξουσιαστών καταστράφηκε η τζαμαρία του εστιατορίου του ξενοδοχείου. Στη συνέχεια οι αντιεξουσιαστές απομακρύνθηκαν τρέχοντας.
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο επιστροφής των αντιεξουσιαστών που αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες που δημοσίευσε το tempo24.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι εκπλήξεις στα γαλάζια ψηφοδέλτια, τα εγκαίνια του Ψηλού, τραχανάς και κατσικάκι για τον Αρμένιο και μια φοβερή σκηνή στο Οβάλ Γραφείο
- ΔΕΣΦΑ: Απένταξε και από το νέο επενδυτικό 2026-2034 τη Διώρυγα Gas του Βαρδινογιάννη-Τι άλλαξε όμως
- Κάθετος Διάδρομος: Προς επίλυση τα ρυθμιστικά προβλήματα-Παράταση εξαίρεσης και αλλαγές στους Κώδικες
- Οικογένεια Στασινόπουλου: Το απίθανο ράλι των CENER και Βιοχάλκο και η περιουσία των 10 δισ. ευρώ


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.