ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο αμετανόητος Πρωθυπουργός εμφανίστηκε για άλλη μια φορά υπερήφανος για την κυβέρνησή του, που αύξησε τις ανισότητες, προέβη σε ρεκόρ απευθείας αναθέσεων και εξυπηρετήσεων ημετέρων και οδήγησε σε μια πρωτοφανή διολίσθηση του κράτους δικαίου», σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”.
Τονίζει ότι ο Πρωθυπουργός έφτασε στο σημείο να δηλώσει πως το υπερσυγκεντρωτικό επιτελικό κράτος των ημετέρων είναι «μια κατάκτηση για τη χώρα».
Όπως αναφέρει στο σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ «την πραγματική αξιολόγηση όμως των πεπραγμένων του δεν θα την κάνει ο ίδιος υπό συνθήκες αυταρέσκειας αλλά ο ελληνικός λαός, που θα πάρει στις 21 Μαΐου μια απόφαση αλλαγής, καταδικάζοντας πολιτικές, που αναπαράγουν αδιέξοδα, μόνο και μόνο για να κρατούν τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσίπρα στην πρωτοκαθεδρία ενός καχεκτικού, ξεπερασμένου από την πραγματικότητα, δικομματισμού».
Διαβάστε επίσης
Δένδιας: «Θα έχουμε πάντοτε μια θέση στην καρδιά μας για τον ελληνισμό της Ίμβρου»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάνω από 130 εκατ. ευρώ οι εισροές στη μετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ από την ένταξη στον δείκτη MSCI Greece
- Η Ελένη Βρεττού, οι super αποδόσεις της CrediaBank και η Morgan Stanley
- Ο εν δυνάμει πρωθυπουργός Ανδρουλάκης και τα κρατικά ενοίκια των 1,2 εκατ., η αντεπίθεση του Μυτιληναίου, το νέο deal της Βρεττού, το treble του Περιστέρη, ο Στάσσης και το ράλι της ΔΕΗ και ο Ηλίανθος του Λαλαούνη
- Η οργισμένη Αννα για τη βία στα ΑΕΙ, η πρόκληση της Τουρκίας και οι «Οχιές» που έδιωξαν τα F-16, o KM και ο Ντράγκι και ο άνεμος που πήρε τη σημαία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.