• Πολιτική

    ΠΑΣΟΚ κατά Λοβέρδου: «Έχει κοινές αγωνίες με Οικονόμου και Σκέρτσο»

    • NewsRoom
    Ανδρέας Λοβέρδος- Νίκος Ανδρουλάκης

    Ανδρέας Λοβέρδος- Νίκος Ανδρουλάκης


    Με αιχμές απάντησαν παράγοντες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στον Ανδρέα Λοβέρδο ο οποίος μιλώντας στο Ρ/Φ ΣΚΑΙ αναφερόμενος στα όσα είπε στη συνέντευξη του στη ΕΡΤ ο Νίκος Ανδρουλάκης ότι δεν θα αποδεχθεί τον Κ. Μητσοτάκη και τον Α. Τσίπρα για τη θέση του Πρωθυπουργού, αλλά άλλο πολιτικό πρόσωπο.

    «Είναι πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον ‘Ακη Σκέρτσο», ήταν το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη.

    Ο κ. Λοβέρδος, είπε στον ΣΚΑΙ : «Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα -για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες»

    Υποστήριξε επίσης πως είναι στη «διακριτική ευχέρεια» του κ. Ανδρουλάκη να πει προ των εκλογών ποιον προτείνει για πρωθυπουργό ενώ πρόσθεσε ότι «καταρχάς το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό, άρα όποιος το ψηφίζει, το ψηφίζει για να είναι και ηγέτης χώρας».

    Yπογράμμισε μάλιστα πως δεν γνώριζε σχετικά με την επιλογή του κ. Ανδρουλάκη να αναφερθεί στην αξιοποίηση πολιτικών προσώπων σε μια ενδεχόμενη κυβέρνησης συνεργασίας- «πρόκειται για μια προσθήκη στην όλη συζήτηση», είπε και υπογράμμισε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να καταγράψει όσον το δυνατόν μεγαλύτερο εκλογικό αποτύπωμα.

    Διαβάστε επίσης

    Λοβέρδος για Ανδρουλάκη: Όταν πάμε σε εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα

    Οικονόμου: Ασεβής και πολιτικά εξωφρενική η θέση Ανδρουλάκη για πρωθυπουργό «άγνωστο Χ»



    ΣΧΟΛΙΑ