• Πολιτική

    Λοβέρδος για Ανδρουλάκη: Όταν πάμε σε εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα

    • NewsRoom
    Ανδρέας Λοβέρδος

    Ανδρέας Λοβέρδος


    «Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα- για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

    Ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι είναι στη «διακριτική ευχέρεια» του κ. Ανδρουλάκη να πει προ των εκλογών ποιον προτείνει για πρωθυπουργό- πρόσθεσε δε ότι «καταρχάς το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό, άρα όποιος το ψηφίζει, το ψηφίζει για να είναι και ηγέτης χώρας».

    Yπογράμμισε ότι δεν γνώριζε σχετικά με την επιλογή του κ. Ανδρουλάκη να αναφερθεί στην αξιοποίηση πολιτικών προσώπων σε μια ενδεχόμενη κυβέρνησης συνεργασίας- «πρόκειται για μια προσθήκη στην όλη συζήτηση», είπε και υπογράμμισε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να καταγράψει όσον το δυνατόν μεγαλύτερο εκλογικό αποτύπωμα.

    Ο κ. Λοβέρδος απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα αν αυτή η «προσθήκη» βασίζεται σε προηγούμενη συλλογική απόφαση των κομματικών οργάνων- ούτε για το αν συμβάλει στην αποτελεσματικότητα του στόχου τους είπε κάτι σχετικό.

    Αναφερόμενος στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις παρατήρησε ότι «μετά το τραγικό συμβάν στα Τέμπη επικρατεί μια διανοητική ακαταστασία». Τέλος, άσκησε αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση και ρώτησε με νόημα για την αξιολόγηση που έγινε για να τοποθετηθεί νέος σταθμάρχης στη Λάρισα: «Αυτήν την αξιολόγηση έκαναν μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης για να βγάλουν κυρ-Βασίληδες; Αξιολογήσεις-μούφα».

    Διαβάστε επίσης:

    Οικονόμου: Ασεβής και πολιτικά εξωφρενική η θέση Ανδρουλάκη για πρωθυπουργό «άγνωστο Χ»

    Ανδρουλάκης: Όχι σε Μητσοτάκη και Τσίπρα για πρωθυπουργό, ναι σε «πολιτικό πρόσωπο» – «Πόρτα» σε συνεργασίας με Βαρουφάκη



    ΣΧΟΛΙΑ