ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα επίθεση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση του πτυχίου του Μακάριου Λαζαρίδη, έπειτα από τη χθεσινή του δήλωσή του περί «επιστροφής των αχρεωστήτως καταβληθέντων», χωρίς ωστόσο αυτό να συνοδευτεί από παραίτηση από τη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο κ. Λαζαρίδης που έως προχθές παρίστανε τον προσβεβλημένο και επιτίθετο σε όποιον έθετε ερωτήματα, χθες αποδέχθηκε πλήρως τους ισχυρισμούς του ΠΑΣΟΚ ότι δεν είχε τα τυπικά προσόντα πρόσληψης και μάλιστα ζήτησε να του καταλογισθούν εντόκως τα ποσά που έλαβε αχρεωστήτως.
Ζήτησε δηλαδή ό,τι ακριβώς καλούσαμε να κάνει το Υπουργείο Παιδείας με την ανακοίνωση μας την Τέταρτη.
Προφανώς, του διαμηνύθηκε πως έρχεται βαρύς ο πέλεκυς.
Ανάληψη πολιτικής ευθύνης με παράλληλη αναγνώριση ζημίας του δημοσίου που σημειωτέον αν δεν είχε περάσει η πενταετής παραγραφή θα είχε και ποινική διάσταση, χωρίς να συνοδεύεται από παραίτηση, είναι λόγια του αέρα.
Ο Πρωθυπουργός οφείλει να αποπέμψει τον υφυπουργό του που ζημίωσε δύο φορές το δημόσιο.
Μην προκαλείτε άλλο τους πολίτες με την αλαζονεία, την αναξιοκρατία και τον πελατειασμό της κυβέρνησης σας».
Διαβάστε επίσης:
Reuters: Καθυστερούν τις παραδόσεις όπλων στην Ευρώπη οι Αμερικανοί λόγω του πολέμου στο Ιράν
Στο τραπέζι πλήρης απαγόρευση στοιχήματος στη Βραζιλία! Στα 7,3 δισ. ευρώ η παράνομη αγορά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.