• Πολιτική

    ΠΑΣΟΚ: «Εμφύλιος» στην ΚΟ – Σοβαρό επεισόδιο Ανδρουλάκη με Κωνσταντινόπουλο και Γιαννακοπούλου

    • NewsRoom
    Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

    Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ


    Διπλό επεισόδιο σημειώθηκε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και των βουλευτών Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και Νάντιας Γιαννακοπούλου.

    «Κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο λέμε «όχι» στο νομοσχέδιο Πιερρακάκη», φέρεται να είπε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο οποίος απευθυνόμενος στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ επέμεινε λέγοντας ότι έπρεπε να έχει γίνει συνεδρίαση για την στρατηγική του κόμματος για το επίδικο ζήτημα.

    «Δεν μας φώναξες να σου πούμε την άποψή μας όσοι σπουδάσαμε έξω ή έχουμε τα παιδιά μας έξω, όπως μας είχες πει», πρόσθεσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος ανεβάζοντας την ένταση στην αίθουσα.

    «Τι προτείνεις δηλαδή;», τον ρώτησε με σκωπτικό ύφος ο κ. Ανδρουλάκης, ενώ ακολούθησε αντιπαράθεση και με τη Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία επίσης έχει ταχθεί υπέρ της υπερψήφισης του νομοσχεδίου Πιερρακάκη.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Κωνσταντινόπουλος δεν έχει πει μέχρι τώρα ποια στάση θα κρατήσει κατά την ψηφοφορία, αλλά δεν έχει φτάσει και η συζήτηση στο τέλος. Συνεχίζουν τις τοποθετήσεις τους άλλοι βουλευτές.

    Διαβάστε επίσης:

    Ρωμανός: Προκλητική αφωνία Κασσελάκη μετά τη σοκαριστική παραδοχή Αρβανίτη

    Παρέμβαση εισαγγελέα για την εταιρεία Κασσελάκη στο εξωτερικό που έδωσε το δάνειο στον ΣΥΡΙΖΑ

    Απίστευτο επεισόδιο Πισπιρίγκου με Δασκαλάκη: Για ποια παιδιά λες; Για τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ;



    ΣΧΟΛΙΑ