• Πολιτική

    ΠΑΣΟΚ: Εκδήλωση στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά

    • NewsRoom

    Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης


    Τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά τίμησε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Θεσσαλονίκης με μία εκδήλωση που οργάνωσε για τη συμπλήρωση 2 χρόνων από το θάνατό της.

    Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Παύλος Χρηστίδης, ένας από τους στενούς συνεργάτες της, ο οποίος αναφέρθηκε στη δράση, την προσφορά και την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά.

    «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να τιμήσουμε τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, της γυναίκας η οποία δεν δίστασε σε όλη της τη ζωή να έχει το θάρρος της γνώμης της, να σπάσει όλες τις “ γυάλινες οροφές”», είπε ο κ. Χρηστίδης και συνέχισε: «Της προέδρου η οποία κράτησε ενωμένο τον χώρο.

    Τον ανανέωσε και του χάρισε την πολιτική του αυτονομία. Της Ελληνίδας η οποία δεν δίστασε να συγκρουστεί με τον οποιοδήποτε πολιτικό της αντίπαλο για αυτά τα οποία πίστευε, αλλά και να συναινέσει για τις αξίες, τα ιδανικά της με τον καθένα για το καλό της Ελλάδας.

    Και, νομίζω, ότι σήμερα η παράταξή μας είναι εδώ πιο ενωμένη, πιο ισχυρή από ποτέ, έτσι ώστε με αρχηγό τον Νίκο Ανδρουλάκη να κάνει όλα τα επόμενα βήματα και να κατακτήσει τη θέση που της αξίζει.

    Και αυτή δεν είναι άλλη από μία θέση η οποία πρωταγωνιστεί στο πολιτικό σκηνικό, αλλάζει τα δεδομένα και έρχεται για να βοηθήσει τους Έλληνες και την Ελλάδα να νιώσουν ξανά αισιόδοξοι και δυνατοί».

    «Η Φώφη Γεννηματά προσέτρεχε πάντοτε στον λαό«

    Ο Παύλος Χρηστίδης επισήμανε ότι η Φώφη Γεννηματά προσέτρεχε πάντοτε στον λαό, στην αδιαμεσολάβητη σχέση της με τους πολίτες και τόνισε ενδεικτικά:

    «Οι πολίτες μπορεί να έβλεπαν το ΠΑΣΟΚ δημοσκοπικά ή εκλογικά να συγκεντρώνει ποσοστά του 6%, του 7% και του 8%, αλλά στην ίδια έδιναν ποσοστά αποδοχής πολύ μεγαλύτερα, τα οποία έφταναν και το 40% και το 45%.

    Και από εκεί, από τη δύναμη την οποία έπαιρνε από τις σχέσεις που διαμόρφωνε με τον καθένα και την καθεμία από όλους μας φώτιζε το χαμόγελο της.

    Γέμιζαν οι μπαταρίες της όποτε το ΠΑΣΟΚ δεχόταν επιθέσεις, όποτε η ίδια δεχόταν χτυπήματα ακόμα και ωμές εξαγορές στελεχών, οι οποίοι το πρωί ορκίζονταν στο ΠΑΣΟΚ και το μεσημέρι ορκίζονταν υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας ή του ΣΥΡΙΖΑ».

    Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της Ν.Ε. Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Ευρυβιάδης Ελευθεριάδης.

    Διαβάστε επίσης:

    Τριαντόπουλος: 14η καταβολή πρώτης αρωγής προς τους πλημμυροπαθείς

    Ρωμανός: Να σπάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη σιωπή του και να απολογηθεί για τα τρολ του

    Κ. Τασούλας: Ανησυχούμε από μια ενδεχόμενη διάχυση του πολέμου στην περιοχή



    ΣΧΟΛΙΑ