• Πολιτική

    Παρουσία Μητσοτάκη συνεδριάζει αύριο η οργανωτική επιτροπή του 13ου συνεδρίου της ΝΔ

    • NewsRoom

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης


    Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές στην Νέα Δημοκρατία, εν όψει του 13ου συνεδρίου του κόμματος.

    Αύριο, Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, στα κεντρικά γραφεία του κόμματός μας θα συνεδριάσει η Οργανωτική Επιτροπή του 13ου Συνεδρίου παρουσία του προέδρου της ΝΔ και πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

    To 13ο συνέδριο της ΝΔ θα διεξαχθεί από τις 29 Νοεμβρίου έως την 1 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo και στόχος είναι να αναδειχθεί η νέα πολιτική πραγματικότητα, όπως διαμορφώθηκε μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων τόσο στις Ευρωεκλογές 201, όσο και στις Εκλογές 2019.

    Πρόεδρος του συνεδρίου έχει οριστεί ο ευρωβουλευτής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ η γαλάζια παράταξη επιχειρεί να εκφράσει αξιόπιστα το αίτημα της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού «για μετάβαση σε μία εποχή συλλογικής ωριμότητας».

    Στόχος του συνεδρίου είναι να προβάλει τη σύγχρονη φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας, που μέλημα της είναι, εκτός από την ανάπτυξη της οικονομίας και τη δημιουργία πολλών και καλών θέσεων εργασίας, η ανάδειξη σπουδαίων και κρίσιμων ζητημάτων που καθορίζουν τις ζωές όλων μας.

    «Θέματα όπως οι κίνδυνοι και οι επιπτώσεις από την κλιματική αλλαγή, οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις της ψηφιακής εποχής, η ποιότητα του ελεύθερου χρόνου, η ισότιμη συμμετοχή των φύλων στην κοινωνική και οικονομική ζωή, καθώς και η προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων αποτελούν αντικείμενο της ατζέντας του συνεδρίου» σημείωναν πηγές της ΝΔ.



    ΣΧΟΛΙΑ